2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خب شک داری به انتخابت یا شناختی نداری؟؟

جفتش میترسم بعد الان ک سرد رفتار میکنم همش عذاب وجدان دارم ولی نمی‌خوام خب انگار دیگه بدم آمده چندشم میشه می‌دونی چی میگم ...

(:A__•~•__M:)
پس کجا همو میبینید؟من مستقیم بهش گفتماوایل چیزی نمی‌گفتم فک میکرد اوکیم دیگه زدم ب سیم آخر گفتم خوشم ...

منظورم اینه جاهای خوب نمی‌ریمممم بجای قشنگ 

خودتو بد معرفی کردیبد شناختتباید ازون چسان فیسانا میبودی که قرار فقط جای عمومی و خوب رستوران درست حس ...

ارههههه دقیقااااا بنظرت الان چیکار کنم اصلا کاری ام بکنم فایده ای داری ؟؟؟؟ 

به خدا خودمم دلم به سرد بودن نی ولی چاره ای ندارم بعد از اون سمت خب منم دلم جاهای خوب میخواد منم دلم عکس های قشنگ میخواد حسرت اینا همش رو دلمه ولی بهش بگمم می‌دونم دیگه آنقدر اعتماد بنفسم پایینه روزی ک میبینمش میگم ن عکس نمی‌خواد ن بیرون نمیخواددد

خودتو بد معرفی کردیبد شناختتباید ازون چسان فیسانا میبودی که قرار فقط جای عمومی و خوب رستوران درست حس ...

بعد اصلا می‌دونی خانوادمم خیلی محدودم کردن همه جوره ک مبادا زیاد بیرون بریم داستان بشه و  فلان 

افرین همینجوری برو جلو جدا میشی ببخشیدا تو اصلا عقل داری

چرا اخه؟ ببین من نمیگم نزدیکی نداشتیم بهم داشتیم ولی دیگه نمی‌خوام اصلا حالم بهم میخوره شرایطشم ندارم 

نمی‌دونم چیکار کنممم از ی سمتم خودمم میفهمم رفتارم اشتباهه نباید سرد باشم نباید تند جواب بدم اصلا عین مترسک میمونم🤦🏻‍♀

جفتش میترسم بعد الان ک سرد رفتار میکنم همش عذاب وجدان دارم ولی نمی‌خوام خب انگار دیگه بدم آمده چندشم ...

در مورد حست باهاش حرف بزن 

نذار سوءتفاهم بشه ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
بعد اصلا می‌دونی خانوادمم خیلی محدودم کردن همه جوره ک مبادا زیاد بیرون بریم داستان بشه و فلان

با چیزای بی ربط سرتو شلوغ کن کم کم کلاستو ببر بالا خیلی اروم ک اعتراضی هم نکنه

مثلا برو کلاس اشپزی کافه گردانی ای چیزی که مدرک معتبر بدن در نهایت یا کلاس نقاشی که تابلو هاتو بتونی بکنی تو چشمش بعدا

یا اگه دانشگاه میری دوره های مربوط ب رشتتو شرکت کن بگو میخام مقاله بنویسم دارم با استادا هماهنگ میکنمو کلا خودتو شلوغ نشون بده جوری که انگار کار جدی و هدف داری داری

بعد ک اینکارو کردی بگو اره فلان همکلاسیم یا دوستم اون روز تو کلاس یا فلان دورهمی عکسای فلان کارش با پارتنرشو نشون داد خیلی خوشم اومد منم دوس دارم اون کارا رو کنم و چن تا عکس خوشگل داشته باشم میای بریم عکسای خوشگل خوشگل بگیری ازم یا با دو تا از دوستام هماهنگ کنم با اونا برم چون خیلی وقته میخوایم بریم بیرون ولی هی برنامم بهم میخوره کنسل میشه...

اگه خانوادت پولدارن و پول میدن ظااهری هم بیشتر ب خودت برس عطرای خوش بو و شیک و ملایم ناخنای خوشگل مراقبت پوستی و وقت پاکسازی پوست و لایت و رنگ مو و..‌‌

همه ی این چیزا واسه اینه که نشون بدی من ادم اسونی نیستم و سخت تر ازینا باید ب دستم بیاری و برای خودت ارزش قائلی

اگه چیزای دیگ هم ب ذهنت میرسه که ازینا بهترن انجامش بده

و راستی هیچوقت جلوش شلخته نباش حتی اگه افسزده ای و حوصله ی هیچی نداری سعی کن با لباس ساده تر پوشیدن اعلام ناراحتی کنی نه با ژولیده بودن

چرا اخه؟ ببین من نمیگم نزدیکی نداشتیم بهم داشتیم ولی دیگه نمی‌خوام اصلا حالم بهم میخوره شرایطشم ندار ...

نه شوریِ شور نه بی نمک بی نمک حد تعادل کنترل کن 

خب کلا که سرد بشی مرد هزارتا فکر میکنه ممکن همچی تموم بشه 

تو خودت فک کن نامزدت با تو اینجوری رفتار کنه چکار میکنی ؟

نه شوریِ شور نه بی نمک بی نمک حد تعادل کنترل کن خب کلا که سرد بشی مرد هزارتا فکر میکنه ممکن همچی تمو ...

حس میکنم دوسم نداره و چون دیگه دلم قرص نیست هیچ محبتی و از جانبش قبول نمیکنم و نمی‌خوام مثلن محبت کنم یا گول بخورم با دوست دارم و دلم برات تنگ شده 🥺