2777
2789

بچهااا منظورم از فاصله مثلن تنفر و اینا نیست ها 

یعنی می‌خوام بین خودمون محدودیت بزارم ک کار خاصی نکنه قبلن خیلی شل گرفته بودم ولی الان خیلی وقته رفتارمو سرد کردم هیچ ریعکشنی به چیزی نشون نمیدم مثلن به کاری یا چیزی علاقه نشون نمیدم ک فکر کنه خبریه یعنی اصلا هیچ نزدیکی ای بهش ندارم حتی بغل ساده کلن دوس ندارم خیلی این خط مرز و رد کنه بعد الان همش فکر می‌کنه من سرد شدم باهاش دیگه مثلن حسی بهش ندارم یا قهرم باهاش ک اینجوری میکنم ولی اصلا اینجوری نی فقط می‌خوام این چیزا رو از این وسط حذف کنم ولی اصلا نمیشه 🤦🏻‍♀ میترسم آخرش دعوا بشه بینمون چون اصلا مگه چقدر میشه تحمل کرد من به اونم حق میدم 

ولی نمیخواممم می‌خوام بجاش باهام وقت بیشتری داشته باشیم کلی عکس بگیریم بریم بیرون خوشبگذرونم ما هیچ عکسی باهم نداریممم هیچی شاید ی بار به زور رفته باشیم بیرون

(:A__•~•__M:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من نامزدم بمن پیام داده ک باید حتما ببینمت بحرفیم و خیلیم عصبیه حس میکنم خاستگار قبلیم ی چیزایی گفته یا یکی از رو دشمنی تورو خدا ذکری چیزی بلدین من نامزدم خیلی عصبیه و کله شق از دیشب خاب ندارم تورو خدا ی چیزی بگین نمیخام زندگیم خراب شه

خودتو بد معرفی کردی

بد شناختت

باید ازون چسان فیسانا میبودی که قرار فقط جای عمومی و خوب رستوران درست حسابی و.‌‌..بعد عکسای درست حسابی

بعد سعی میکردی سرتو شلوغ نشون بدی چمیدونم از ۵ بار سوالی ک میپرسید چیکار میکنی ۴ بگی کلاس دارم دارم اماده میشم دارم شیرینی میپزم برا دورهمی خانوادگی دارم کتاب میخونم دارم برنامه میریزم مهمونی بگیرم با دخترا و....

خب خط قرمزت رو بهش بگو،مثلا من نمی‌خوام رابطه داشته باشم تا عروسی ....

نمیتونممم اصلااا روم نمیشه حرف بزنم بعد یجایی اصلا خودم واقعا وا میدم نمی‌دونم چیکار کنم حس می‌کنه من دارم ناز میکنم بعد هی نازمو می‌کشه میبینه جواب نمی‌ده عصبی میشه فکر می‌کنه ته دلم چیز دیگه ای ولی اصلا اینطور نی درسته منم خب احساس دارم میفهمم حس میکنم ی سری چیزا رو ولی نمیخواممم تجربه کنم فقط سعی میکنم سرد باشم بعد عذاب وجدان میگیرم 

(:A__•~•__M:)