پودرنارگیل مدیر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 10505 عنوان به نظرتون کسی نعنای خشک شده محلی میخره | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 32 پست یا سبزی های محلی خشک شدهمثل خالی واشیا چوچاقیا خَنَشمیشه اینترنتی فروخت و کسب درامد کردبا کیفیت عالی دیروز | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3110 عزیزمممممم🥺من اینجا همه چیز دارم و میتونج راحت تهیه کنم منتها فروش برام سختههیشکی ام نیست کمکم کنهم ... فدات شم اگه دوست داشتی توی کارای هنری و تبلیغاتیش میتونم یه کوچولو کمک کنم البته این ماه که سرم حسابی شلوغه ولی ازماه بعد روم حساب کن خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3932 از کدوم برنامه میخری؟و کیلویی چند؟اگه بدونی چقدر آلوورا داریم که نمیدونیم چیکارش کنیم من از هایپر استار ارم تهران میخرم چهارصد گرم فکر کنم بین چهل تا شصت تومن والا دقیق یادم نیست شایدم صد تومن دو سه ماه قبل خریدم آخرین بار
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 10505 فدات شم اگه دوست داشتی توی کارای هنری و تبلیغاتیش میتونم یه کوچولو کمک کنم البته این ماه که سرم حساب ... ممنونم ازتکاش یکی رو پیدا میکردم که کار از من باشه فروش از اون خیلی عالی میشد