2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساس بدبختی شدید میکنم.حس میکنم هیچی ندارم‌.ی دختر مجرد سن بالای بیکار تو خونه.ک کارتش خالیه.نه میت ...

خب چرا کار نمیکنی

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

بیا بخل خودم فدات🫂🫂🫂🥺🥺

احساس میکنم قلبم داره وایمیسته.تو رو خدا دل کسی رو نشکنین کسی رو سر کار نذارید مسخره نکنید نه ظاهرشو نه شرایط مالیش.بخدا دلم خونه خون.حس میکنم دیگه  آدم خوب تو دنیا نیست

احساس بدبختی شدید میکنم.حس میکنم هیچی ندارم‌.ی دختر مجرد سن بالای بیکار تو خونه.ک کارتش خالیه.نه میت ...

ببین اولین بار نیست که به یه مشکل بزرگ خوردی بارای قبل برای رویا رویی چ میکردس

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

خب چرا کار نمیکنی

رفتم چند جا ولی همش نشد.یا راهشون دور بود بخدا میخواستم برم سر کار مثل موش آبکشیده میشدم زیر بارون تا برسم با بدبختی اونجا هم تعدیل نیرو کردن

احساس میکنم قلبم داره وایمیسته.تو رو خدا دل کسی رو نشکنین کسی رو سر کار نذارید مسخره نکنید نه ظاهرشو ...

من هیچ وقت همچین کاری نمیکنم .

باشه چشم 

میخوای حرف بزنی آروم بشی؟

اصلا داد بزن دعوا کن من هستم 

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

رفتم چند جا ولی همش نشد.یا راهشون دور بود بخدا میخواستم برم سر کار مثل موش آبکشیده میشدم زیر بارون ت ...

کار خونگی آنلاین شاپی چیزی نمیتونی انجام بدی 

یا داخل دیوار بذاری کیک پزی گل دوزی چیزی

من هیچ وقت همچین کاری نمیکنم .باشه چشم میخوای حرف بزنی آروم بشی؟اصلا داد بزن دعوا کن من هستم

خسته شدم از حرف مردم از شرایط خودم‌.خدا منو دوس نداره؟حتی اگه نمیخاد چیزی بهم بده خب آدمای بد و سر راهم نذاره حداقل

هیچی فقط صبر‌‌‌.ی کم آروم میشدم دوباره ی بدبختی جدید

خب پس این کارو تکرار کن یا به قشمتای مثبت زندگیت فکر کن بلخره انگشت صمار مثبت هم هست

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال