2777
2789
عنوان

یعنی این کار هم خیانته⁉️💔🖤📸

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاگر با اونهمه پول و پله چرا باید خودشو در اختیار شوهر استارتر بزاره؟

از چه نظر قابل دسترسه؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

هیچوقت بلاگر جماعت و کسایی که دنبالشون میکنن رو درک نکردم ( البته بلاگر داریم تا بلاگر یکی کارای مفید انجام میده اموزشیه نه این بچه پارکیا با این مسخره بازیا شون)

به تو مربوط نیست لطف کن برو از تاپیکم

تاپیک زدی اومدم اتفاقی دیدم شاخ دراوردم

پَ نَ پَ فکر کردی مینونم🤢

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
نه بابا چه خیانتی عزیزماینا که خب واقن مشکلی نداشتن خیلیم لختی طور نبودن والااما اگه دوس نداری بهش ب ...

از نظر من مشکل دارن دوس نداشتم چشاش بچرخه تو این پیجا 😔😔😔😔

بخدا پسر بدیم نیست اصلاااا انتظار نداشتم خیلی چشم پاکه اتفاقا فقط نمیدونم چرا  دختر فالو کرده 💔

بهش گفتم هروقت انفالو کردی برمیگردم😔💔هی خدا انفالو هم کنه اینستاگرام پر شده از اشغال 😭😭😭

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یعنی متوجه نمیشی دنبال چیه ؟؟؟!!!!

نه راستش الان گیج گیجم هیچی نمیفهمم 

بخدا نمیدونی چه حالیم دستام می‌لرزه قلبم داره آتیش میگیره 😭😭😭😭😭

دعا میکنی بلاگرا بمیرن یه موقع شوهرت نگاهشون نکنه؟ کل دنیا رو باید طبق مراد دل تو بچینن یه موقع چشم ...

فکر کردی فقط شوهر منه نگا می‌کنه...؟؟؟؟؟؟؟

بلاگر با اونهمه پول و پله چرا باید خودشو در اختیار شوهر استارتر بزاره؟از چه نظر قابل دسترسه؟

بستگی داره موضوع پیجش چی باشه عزیزم.شغل بعضیا همینه. پسری که همش دختر فالو کنه که عکسای شخصیشونو ببینه، یعنی دخترا جز علاقه مندیاشه. گرفتی؟ من که به  شدت حس بد گرفتم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
از نظر من مشکل دارن دوس نداشتم چشاش بچرخه تو این پیجا 😔😔😔😔بخدا پسر بدیم نیست اصلاااا انتظار نداش ...

عزیزم الکی رابطه تونو واسه ۴ تا دختر خراب نکنید

وقتی میگی پسر خوبیه خوبه دیگه

اینستا رو سفت بگیری 

یوتیوبو چیکار میکنی ؟

چنلای مسخره دیلی تلگرامو چیکار میکنی 

توییتر چی که پره از اینا بدتره 

اونا هیچی خیابونم نمیتونی کنترل کنی که عزیزم

سخت نگیر باید عادی باشه براش

که هست فقط تو رو میبینه دیگه همین

صبح میشه این شب 🌠