مامان من همش بیکاره میاد پی شمن غیبت میکنه دیگه دارم دیوونه میشم همش از بابام غیبت میکنه
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
هیچ وقت نذار پدر یا مادرت ذهنیتت رو نسبت به همدیگه خراب کنن
فاصله بگیر برو بیرون یا بگو درس دارم یا هندزفری بذار تو گوشت
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من تا الان به یاد ندارم مامانم یه روز بیکار بوده باشه، روز چیه بگو نیم ساعت؟!!
همیشه سرپاست و همیشه یه کاری برای انجام داره
البته خیلی کدبانو و منظم هستن و به ندرت از بیرون وسیله یا مواد غذایی حاظری میگیرن و تو خونه درست میکنن
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
هیچ وقت نذار پدر یا مادرت ذهنیتت رو نسبت به همدیگه خراب کننفاصله بگیر برو بیرون یا بگو درس دارم یا ه ...
خراب کردن رفته ، بهش میگم دیگه نیا بگونمیخاستیش از اول بهش جواب مثبت نمیدادی بعد باز شروع میکنه چرت و پرت میگه کاش ی آدم درست تو زندگیم بود هیشکی و ندارم
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !