2777
2789

همه‌مون می‌خواهیم بچه‌هامون عادت‌های خوب و مثبتی پیدا کنن، ولی سوال اینجاست که چطور این کار رو به درستی انجام بدیم؟

هیچ چیزی بهتر از این نیست که بفهمن هر کارشون ( نه حالا هر کار ریزی) عواقبی داره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اجبارممنوع🚫

تاکید ممنوع🚫

که باعث میشه کلا زده بشه

خوش اخلاق باشیم✅️

منطقی باشیم✅️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه ها اینه رفتار بزرگتراشونن

خودتون درست رفتارکنین اطرافیانتونم درست رفتار کنن ۸۰درصد قضیه حله 

ی ۲۰ درصدم ژنتیکه که کاریش نمیشه کرد تقریبا تو ذات بچه ش که در مقابل اون ۸۰ درصد خیلی نگران کننده نیست(درصدا من در اوردی گفتم میخواستم متوجه میزان اهمیت رفتارتون بشین)

راستی همنشین خوب برا خودتون انتخاب کنین حتما

دختر عموم اینکارارو انجام میده با بچه کوچیکش

صبحا 8 یا 9 صبح بیدارش میکنه 

صبحونشو کامل میده اگه‌نخوره صبر میکنه حالش‌جا‌بیاد‌بعد‌صبحونه میده

هر روز‌10 دقیقه با بچش ورزش میکنه بهش میگه کارای منو تکرار کن 

باهاش در روز بازی میکنه و از گوشی دورش نگه میداره 

سر شیک بودنش به بچش آموزش میده که چیکار کنه همیشه شیک باشه 

یه تایم از روز‌رو میزاره برای قربون صدقه رفتنش که ظرفیت محبتش تکمیل شه 

به بچش یاد داده همیشه آروم باشه 

پرخاشگری نمیکنه و بچه رو از هیچ چیز نمیترسونه ب جلش میشینه باهاش حرف میزنه و قانعش میکنه 

بچشم خیلییی آروم‌و‌مودبه .

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از تولد تا ۳ سالگی خیلی مهمه

حتی اینکه بچه ب موقع شیر بخوره و سیر شه تو شکل گیری شخصیت تاثیر داره

بچه نوزاد احتیاج ب تربیت نداره فقط لباسش ب موقع عوض شه حمام شه و شکمش سیر شه نصف راهو رفتی 

اینکه بعضی ها بچه کوچیک رو میبرن سفر یا عروسی اشتباهه محضه 

پدر مادر ساکت ودر کل خونه ساکت و تمیز خیلی مهمه

بچه دیگه با نگاه کردن یاد میگیره احتیاج ب تکرار و تنبیه نیس 

خودت خوب باشی بچه ات هم خوبه

ی نکنه دیگه اینکه عمه خاله عمو دایی پدربزرگ مادربزرگ مث چشم

و گوش و دست و.... بچه اند هیچ وقت حتی اگه خونت تو شیشیه

بود بدی فامیل رو جلوش نگو 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.