2777
2789
اخه تو فضای مجازی پسرا میگن دختر بالای فلان سن دیگه کسی نمیره سمتش فلان حتی ادمای به ظاهر تحصیلکرده ...

چرته همین هفته خبر ازدواج دوستم و یکی از اقوام روشنیدم یکی ۳۰ و یکی دیگه ۳۳ سال هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قراره تو ۳۰سالگی با کسی ازدواج کنی که اونقد کوته فکر باشه که سرکوفت سنتو بزنه من پیشنهادم اینه که کلا ازدواج نکنی 👌

بعدم مگر آقا خودش پسر ۱۸ساله س که بخواد سرکوفت بزنه🤦

مسلما اون آقا خودشم بالای ۳۰هستش دیگه 

بعدشم عزیزم ۲۰سال پیش ۳۰سال رو واسه ازدواج دیر میدونستن وگرنه الان ۷ـ۸ساله دور وبر من هرکس ازدواج کرده تو بازه۲۵-۳۵بوده 

فامیلمون ۲۵ ازدواج کرد ۳٠ بچه آورد

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

اخه تو فضای مجازی پسرا میگن دختر بالای فلان سن دیگه کسی نمیره سمتش فلان حتی ادمای به ظاهر تحصیلکرده

وآقا هم نمیره گول زن های نی نی سایتی و نخور خیلی کم میشه خواستگارا واز کیفیتشون کاسته میشه خیلی کسی شانسش بگه خوب بشه شوهرش

۲۹ازدواج‌کردم دلیلشم این بود کیسام یا مردایی بودن که طلاق گرفته بودن یا از خودم کوچیکتر بودن آخرش با شوهرم ازدواج کردم ۵سال ازم کوچکترعه .یه بار به شوخی گفت تو پیر میشی من جوونم منم گفتم نگران نباش پیرت میکنم .حالا اون با ۳۰سال سن موهاش سفید شده من به لطف مزو و بوتاکس جوونتر میزنم 

من ازدواج دومم ۲۹سالگیم بود بادوتا بچه تازهازدواج عالیی هم بود همسرم ولی ازدواج اولش بود

عزیزم خوشبخت یاشی

چطوری اشنا شدین چکارا کردی برا ازدواجت دعا و اینا منظورمه

من ازدواجم جور ننیشه

اطراف من بودن ۳۰ ازدواج کردن و خوشبخت هم شدند.

ببین اگه مرد عاقل و بالغ باشه هیچ چیزی رو سرکوفت نمیزنه،چون میدونه به ضرر آرامش زندگی خودش تموم‌میشه.

اگر هم بی‌شعور و بچه باشه منتظر کوچیک ترین بهانه است که به رخ همسرش بکشه و عیب و ایرادهای خودش رو نبینه.

به نظرم سن ،خیلی مهم و تاثیرگذار نیست،مهم انتخاب درست و هوشمندانه است.