2777
2789
من فقط مزو ویتامین سی و گلوتاتیون تزریق کردم چون هم میخواستم پوستم لیفت بشه هم روشن بشه .اگه میخوای ...

من ۳۷سالمه

هنوز خط خنده و خط بغض ندارم ولی حس میکنم کنار لبم داره خط بغض میندازه.

باید چی کار کنم که اتفاق نیفته یا حداقل دیرتر؟

بعد مزو چی کار میکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بااین اختلاف سن هیچوقت زخم زبونی چیزی نزده؟؟ازهمون اول آشنایی میدونس ازش بزرگ تری؟

زخم زبون که هیچی تشکر م میکنه باهاش ازدواج کردم.در واقع تو دوستی سن کم خودش و نقطه ضعفش میدونست 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

من 29  سالگی ازدواج کردم شوهرمم4  سال کوچیکتره ازم . فعلا که راضی بودم ازدواج این سن خیلی خوبه جا افتادی دیگه مخوای زندگی کنی 

تا تقی به توقی خورد دنبال طلاق نیستی صبوریت بیشتره

الان  اکثر کسایی که دورم دیدم سن کم ازدواج کردن صبوریشون کم بوده طاقت دعوا ندارن زود طلاق میگیرن

اخه تو فضای مجازی پسرا میگن دختر بالای فلان سن دیگه کسی نمیره سمتش فلان حتی ادمای به ظاهر تحصیلکرده ...

والا نمی دونم کجا زندگی میکنین ولی تمام اطرافیانم حوالی ۳۰ ازدواج کردن فقط یه دختر خاله ام ۲۵ ازدواج کرده که همه اعتقاد دارن زود بود اشتباه کرده 

من ۳۷سالمههنوز خط خنده و خط بغض ندارم ولی حس میکنم کنار لبم داره خط بغض میندازه.باید چی کار کنم که ا ...

خط غم فقط با فیلر برطرف میشه .مزو انواع مختلف داره مزو ضد جوش مزو لک مزو لیفت. مزو روشن کننده.مزو چربی سوزی و... مزو ویتامین سی برای جوانسازی پوسته که اگه همراهش نیدل کنی انگاری پوست ۳تا۵سال جوونتر میشه حالا اگه چند بار تکرار کنی که عالی میشه هر چند یک جلسشم تاثیر زیادی داره .اگه با خون گرفتن مشکلی نداری prpنیدیل کن با یه جلسش هر کی ببینه متوجه تغییرش میشه