2777
2789
عنوان

بابای پولدار یا شوهر پولدار❓

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست
پدر پولدار باشه شوهر پولدار گیرت میاد اصلا روایت داریم در هر حدی باشن خانواده ات همون خانواده دوباره ...

خیلیارو دیدم اصلا شوهراشون پولدار نبودن

من خودم متوسطم ولی خواستگار پولدارم داشتم

الان مثل قدیم نیست که یه پسر پولدار بره خواستگاری یه دختر زیبا با وضع مالی بد یا حتی معمولی و سالیان سال باهم به خوبی زندگی کنند.

امروز پول و امکانات خانواده ی دختر بیشتر از زیباییش اهمیت داره

پسر پولدار میره دنبال دختر پولدار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر ه شاید خسیس باشه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بابای پولدار چون وقتی پدرت پولدار باشه با یه شوهر پولدار هم ازدواج می‌کنی

نه اینجور نیست همیشه شوهر خاله من پول از سر کلش بالا میره ولی دخترش زن یه آدم بی پول شده هیچی نداره مجبوره برای کار ازین شهر به اون شهر بره واسه حقوق ۱۵ تومن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بابات پولدار باشهپسرای پولدار هم میان اطرافتخواستگارا سرشون به تنشون میارزه

چ ربطی داره

من بابام پولدار نبود ضعیف بود خیلی

با یه پسری ازدواج کردم ک تو خواب دخترای پولدارم نمیومد تازخ ازدواج دوم من بود اول اون

تورو سننه؟

پدر پولدار

تو ازدواج تاثیر میزاره 

و خیلی از کارهای چیپ رو به نظرم کسی که پدرش پولدار باشه انجام نمیده

نمیخوام بگم خیلی خودم کاملم نه 

ولی خودمو با یکی که از طریق ازدواج پولدار شده میبینم متوجه تفاوت هامون میشم

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

پدر پولدار باشه شوهر پولدار گیرت میاد اصلا روایت داریم در هر حدی باشن خانواده ات همون خانواده دوباره ...

اصلا اینو قبول ندارم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بابا 

۱ پولشو با محبت بهش  میده ن اجبار منتشم نمیزاره ب هزار بدبختی بدستش اورده 

۲ بابای پول هیچ وقت سر طرف هوو نمیاره استرسشو نداره پولدار بشه برع زن بگیره 

۳ اگه بابات ادم خوبی باشه تا عمر بدون این که بگی پول برات میفرسته خدای نکرده یه اتفاقی بیوفته هرچیم بمونه یه زمانی ب خود طرف  میرسه دلایل دیگه ام هست یادم نیست بگم 

الان مثل قدیم نیست که یه پسر پولدار بره خواستگاری یه دختر زیبا با وضع مالی بد یا حتی معمولی و سالیان ...

چرا نیست نمونش خودم متوسطم ولی پسر پولدارم ازم خوشش اومده حتی میخواست ازدواج کنه ولی بخاطر یچیزای دیگه ردشون کردم