2777
2789

واقعا از یه سری پرونده ها که میگه تا چند روز نابودم ... واقعا ولی باید گفته بشه خانوما درس بگیرن بخصصوص متاهلا. نمیدونم اگه بنویسم ایمجا مفیده یا بذتر باعث بداموزیه. چون اقایونم هستن و سایت عمومیه خب.

نظر شما چیه. بگم یا نه؟

بگ

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که امروز بهم گفت و تا الان به سقف زل زدم این بود. خانومی بهش مراجعه کرده برای طلاق که کمکش کنه حق و حقوقشو بگیره. طفلکی این خانم از اوایل ازدواج بخاطر مسایل کوچیکی مثل عفونت و .... به دکتر زنان مراجعه میکرده که از یه مدت به بعد بخاطر بچه دار شدن همراه شوهرش میرفته پیش اون دکتر. دکتره هم زن بوده و سر فالو کردن پیجو اینحرفا گویا منجر میشه به اینکه توی اینستا دکتره با شوهر زنه ارتباط میگیرن. و از یه تایمی سردی شوهر و دعوا و هر بدبختی که بگی دختره تجربه میکنه. تا اینکه تینستا شوهرشو با هزار بدبختی میتونه تخت نظر بگیره و متوجه میشه که بعله اون خانوم دکتر داره عمدا شوهرشو راهنمایی غلط میکنه مثلا میگفته بی اختیاری ادرار همسرت بخاطر رابطه های زیاد قبل ازدواج بوده ... عفونتش بخاطر فلانه .‌.. و کم کم کار کشیده به قربون صدقه و حیف تو با این زن. شوهره سطح مالی بالایی داره ولی خب عقل انچنانی گویا نه که گول حرفای دکتر شوهر دزد رو خورده و الان با اون خانوم دکتره هست بدجوری و علنی و کار اینا به طلاق کشیده و تهدیدش کرده برات پرونده پزشکی میسازیم که فلانو بیساری اگه بخواهی مهری رو اجرا بزاری ... اینم پاشده اومده پیش وکیل که من نامه پزشک قانونی بکارت داشتم وقتی زن این شدم و عفونتم از خود شوهرمه و .... کمک خواسته بهرحال ازین وکیل ولی موضوع اینه که خااااک بر سر اون خانوم دکتر ادم دیگه میترسه با شوهرش از جلو مگس مونث هم رد بشه

چیز دیگه ایی هم که چند وقت پیش گفت واقعا قلبم گرفت. یه خانومی بهش مراجعه کرده بود بشدت ساده بود و بچه سال بوده ازدواج کرده بدون پشتوانه خوب. با همه چی طرف ساخته.از یه مدت به بعد میل جنسی شوهره بخاطر گویا مواد بمارگونه طور شده و ازش تقاضاهای بدجور میکرده و تهدید که اگر نکنی طلاق و ال و بل... دیگه کار بجایی میرسه که برچسب نازایی به دختره میزنه و با تهدید وادارش میکنه قبول کنه زن دیگه ایی بگیره. این بدبختم که پشتوانه و پناه نداشته به هر چیزی تن داده و زیر یه سقف با هوو زندگی کرده که معافم کنید بگم چه چیزایی که شده ... در نهایت دختره حامله میشه و شوهر کثافتش وادار کرده بچه رو نابود کنه خیلیا سختیا کشیده درو همسایه ها کمکش کردن که الان اومده نشسته جلو وکیل. 

واقعا خیلی حالم خرابه برای نوشتن کل داستان دیگه ولی فقط در نظر داشته باشید بابت جهزیه که میبرید خونه همسر لیست تهیه کنید و امضا بگیرید زمونه ی بدی شده و همچنین بابت کادوهای سر عقد لیست بکنید و امضای دو طرف باشه و اینکه چه کسی بر میداره .‌‌. مورد بوده طرف گفته رسم داریم کادوها برای خانواده داماده و برداشتن ولی زدن سر طلاقکشی زیرش که نه دست عروسه هنوز و مطالبه داشتن که کم پولی هم مبوده

واقعا خیلی حالم خرابه برای نوشتن کل داستان دیگه ولی فقط در نظر داشته باشید بابت جهزیه که میبرید خونه ...

تورو خدا از این داستانا زیاد تعریف کن چشم و گوش آدم باز میشه میفهمه باید چیکار کنه 

هر وقت تعریف کردی منو یادت نره ها