جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بچه ها میشه تایپک اخر نینی یار رو صدا بزنید من هرکار میکنم ابی نمیشه اون کاربر افغانه ول کنه من نیست تو تاپیک کورد بود منم گفتم افغانا باید برن هی میگه توهین کردی بمن
من اولا نمیدونستم چرا دخترم اینطوری همش فکر میکردم لابد بالاتنش قرار بزرگتر باش واس همون شکمش جلو تازه فهمیدم به خاطر گودی کمر الان موندم چکارش کنم خودمم دارم ولی اندازه دخترم نیست وشکمم اندازه مال اون جلو نیست البته دخترم بزرگتر که شده بهتر شده
اصلا نتونستم تو ذهنم تصویر سازی کنم که چه شکلی میشه باسن روبه جلو
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم