2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 132 پست
من فکر میکنم اونایی که اعتماده به نفس ندارن تو زندگی زناشویی موفق نمیشن

درسته 

ولی شوهر هم می تونه به داشتن اعتماد به نفس کمک کنه 

ما روزای خوب هم داشتیم به هر حال .خیلی حالم بهتر بود .چون احساس می کردم دارمش و کنارمه ولی الان ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داد بزنه نترس حرفتو بزن

نمیشه اون ترس و آبرو نداره یه بار بهش گفتم بیا حرف بزنیم تموم شیشه های خونه رو شکوند خودمم گرفت زیر مشت و لگد تمام همسایه ها فهمیدن 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بله ولی اون همیشه شروع میکنه داد زدن من میترسم باهاش حرف بزنم

دقیقا مثل منی،، اخ اخ تو جمع شوهرم خودشو گم میکنه اصلا بامن نه حرف میزنه نه حوابم میده نه نگام میکنه،، اما با بقیه زنها گرم میگیره چایی میزاره بگو بخند

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
دقیقا حسیه گ من دارم نسبت بخودم. تو جمع خانوادگیشون من خجالت میکشم برم بشینم پیش همه. میرمم تو آشپزخ ...

دقیقا....بخدا گاهی سر سفره تو خانواده شون به همه مثلا میگه بیا اینجا بشین مثلا خورشت رو بده به فلانی یعنی حواسش به همه هست به جز من .همین دیشب شب یلدا بعد ۱۹سال که همش خونه پدرشوهرم بودیم امسال تصمیم گرفتم برم خونه پدرم هر چی بهش گفتم نیومد.خب این یعنی نادیده گرفتن .باز من دلم نیومد بعد شام رفتم خونه مادرشوهرم دیدم کلی اونجا بگو وبخند و عکس وفیلم و ....

بذار بهت بگم منم دقیقا توام .۲۰ساله ازدواج کردم .یه مدت که بگذره به اینم عادت میکنی ولی گاهی وقتا یه ...

اره من تو همین مرحلم چقد دلم برای خودم میسوزه😭

دقیقا همینه دیگه کنار میای ولی همیشه تشنه ی محبت و توجهی

اره واقعا منکه خیلی دلم میخاد کنار اومدم وبروزم نمیدم اما از درون پر از خلا ام

درسته ولی شوهر هم می تونه به داشتن اعتماد به نفس کمک کنه ما روزای خوب هم داشتیم به هر حال .خیلی حالم ...

اره درسته ،ولی ادم اعتماد به نفس داشته باشه این رفتارهارو هم تحمل نمیکنه میگه من لیاقتم بیشتر از این چیزهاس و نمیزاره تحقیر بشه 

دل خودم پر درده ها ولی تقصیر خودمونم هست 

بهترین دین انسانیت

منم دارم داغون میشم انگار دیگه امیدی ندارم درست بشه. کدوم زن بخاطر بوس کردن شوهرش تحقیر شده من تحقیر ...

منکه اصلا جرات ندارم تو جمع ابراز محبت کنم.منتها همسر پن اصلا اهل کتک و...نیست منتها رو نمیده کلا .ولی وقتی اعتراض میکنم میگه تو از همه برام با ارزش تری ولی دروغ میگه چون در عمل خلافش ثابت میکنه 

دقیقا....بخدا گاهی سر سفره تو خانواده شون به همه مثلا میگه بیا اینجا بشین مثلا خورشت رو بده به فلانی ...

بخدا انگار داری شوهر منو میگی. حالم ازش بهم میخوره. دختر خالم خونه مامانم بود( تو این چند سال این ی لیوان آب تاحالا برا من نیورده) پاشده بود تا کمر خم شده بود برا دختر حالم غذا بکشه

اره درسته ،ولی ادم اعتماد به نفس داشته باشه این رفتارهارو هم تحمل نمیکنه میگه من لیاقتم بیشتر از این ...

یعنی میگی من چون اعتماد ب نفس ندارم، دارم این تحمل میکنم