2777
2789
عنوان

بیاید

30 بازدید | 4 پست

قبلا که میگفتن آدم با خانواده شوهر تو یه ساختمون باشع خیلی بده من باور نمی‌کرد ولی حالا فهمیدم چی میگفتن من یکی دیوونه شدم رفتم بیرون میبینم شوهرم زنگ زده ارع مامانم زنگ زده که چرا زنت رفته بیرون به ما نگفته کجا میره 

بعد من تو خونه هر جور که لباس میپوشم و اینا زنگ زده مامانم ارع امروز لباس مشکی تو خونه تنش بود نمیدونم رفتم خونشون دیدم دخترت رو مبل نشسته شوهرش سر سفره 

اصلا خیلی بدههه چجور رفتار کنم که ناراحت نشت

یکبار به این دنیا اومدی نزار کسی حالت رو بد کنه برای خودت احترام قائل باش اونوقت همه بهت احترام میزارن .اینو یادت باشه هچ وقت نمیشه دل همه رو بدست آورد نتیجه اش میشه خودخوری و روزهایی که از دست دادی  هرچی صحیحه اونو انجام بده 

یکبار به این دنیا اومدی نزار کسی حالت رو بد کنه برای خودت احترام قائل باش اونوقت همه بهت احترام میزا ...

والا کار درست اینه که من میرم بیرون فقط شوهرم خبر داشته باشه ولی اینا میگن نه باید به ما هم بگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۸سال از بهترین روزهای عمر و جوونی مو  با خانواده ی شوهر تو یه ساختمون  گذروندم کلی ناراحتی اعصاب گرفتم حیف دیگه عمر برنمیگرده وگرنه اصلا نمیزاستم کسی تو کارم دخالت کنه به هیچ کس ربطی نداره رفتار وووو البته مودبانه و بدون بی احترامی ها

والا کار درست اینه که من میرم بیرون فقط شوهرم خبر داشته باشه ولی اینا میگن نه باید به ما هم بگی

عادتشون نده به اونا هیچ ربطی نداره  ولی خواهرانه توصیه میکنم تو یه اتاق زندگی کن ولی دوری و دوستی