2777
2789

۵ روز پریودی تون ب خورد سیاه دونه کامل با یک دونه خرما شروع کنید ۱۰ تا سیاه دونه با ۱دهرما یکی صبح و یکی هم آخر شب 

غذاهای تند بخورید با چای و دارچین 

شکمتون رو باروغن زیتون چرب کنید و با پلاستیک روش ببنید و بعد با شال روش ببندید

.روز ۵ پریودی تخم مرغ محلی رو بشکنید روی نوار بهداشتی و روش بشیند ی چند ساعت  بعد برید حموم

قبل از ۵ روز پریودی اصلا حموم نرید و آب موقع دستشویی ب محل خونریزی نزنید تا بدنتان سردی نگیره 

بعد از ۵ روز پریودی در ماه ۵ بار باد کش رحم انجام بدید توی گوگل هست 

من با یه لیوان و سیب زمینی و کبریت انجام ندادم 

نتیجه گرفتم و حامله شدم 

آن شااله ک شما هموحامله شد و بچتون رو صحیح و سالم بغل بگیرد 

من قسمتم نشد بچمو بغل کنم توید۳۰ هفته بخاطر ی سری مشکلات از دستش دادم برام دعا کنید منم  خدا بچه سالم نصیبم کنه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که خدا بهت یه بچه ی صحیح و سالم میده.

ممنون عزیزم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

[QUOTE=365180515]الهی به زودی مامان بشی و بغلش کنی  ان شاالله سومی  رو هم بغل کنم

خب توو ۵ روز پریودی خودمونو نشوریم بو نمیگیریم؟

ن جون 

فقط دستشویی بزرگه با آب 

و سریع خودتو بت دستمال خشک ن

هر بار خودتو دستمال بکش

من حدودا یک هفته اس که هرروز تو اقدامم و اینکه تو دوره ی تخمک گذاریم بوده.بنظرت کی مشخص میشه تو بی ب ...

وقتی پریودی نیومد 

.اگر اومدم غصه نخور بیخیال باش 

فقط برای بچه رابطه نداشته باش برای حال خودت رابطه برقرار کن ببین چه نتیجه ایی بعده 

هر روز ک بدن کوفته میشه 

ماهی فوقش ۳ بار  بریزین داخل ن بیشتر عزیزم 

البته ببخش واضع گفتم 

از استرس و فکرشو خیال دور باش تاثیرش  رو میبینی

وقتی پریودی نیومد .اگر اومدم غصه نخور بیخیال باش فقط برای بچه رابطه نداشته باش برای حال خودت رابطه ب ...

عهه یعنی بیشتر بشه خطر داره؟

یا امکان باردار شدن وجود نداره؟

من فکر میکردم هر چی بیشتر باشه زودتر میگیره😅