2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@آرزوهام3 @سوییفت @mrs1384 @دخترخوشمل @__الله__

برای شفای کاملم دعا کن

ممنونم🙏🏻🙏🏻

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم چقدر به این تاپیک نیاز داشتم 

اسمم مریم

خیلی دلشکسته ومضطربم ،خیلی آشفته ام 

تو رو خدا برام دعا کن سه شنبه آندوسکوپی وکلونسکوپی دارم 

جواب خوب باشه تموم بشه این یه سال استرس 

ای خدا یا فاطمه زهرا به دادم برس ،منم مثل خودت پهلوم درد می‌کنه ،به دادم برس ،خیلی تنهام ،بچه هام خیلی مظلومن ،مادرم به دادم برس ،من مادر ندارم برام مادری کن 

یا مادرم فاطمه زهرا کمکم کن دستامو بگیر 

دوست خوب انشالله خوشبخترین بشی .التماس دعا اسمم مریم

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
عزیزم چقدر به این تاپیک نیاز داشتم اسمم مریمخیلی دلشکسته ومضطربم ،خیلی آشفته ام تو رو خدا برام دعا ک ...

انشاءلله بزودی سلامت کاملت بحق حضرت زهرا

لطفأ واسه ازدواج و خوشبختیم دعا کنین🙏
انشاءلله بزودی سلامت کاملت بحق حضرت زهرا

ممنونم‌.خیلی التماس دعا دارم 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

ممنون عزیزدلم حاجت روابشی❤️

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اانشاالله خوشبخت بشی

دعا کن پول گوشی خریدن پسرم جور بشه منت کسی رو نکشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.