2777
2789
عنوان

مهریه یه خانم معلم این خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم عالی عزیزم

ممنون عزیزم 🩵🩵

حرفم اینه ما خانما ارزش خودمون رو بدونیم و نگیم چون شغل یا درآمد نداریم پس حقمون کم ترین هاست ارزش یه زن خیلی خیلی بیشتر از اینهاست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

فقط به‌خاطر اینکه شغل داری، نباید مهریه سنگین باشه. مهریه سنگین می‌تونه باعث مشکلات و تنش‌های مالی بشه که به زندگی مشترکتون آسیب بزنه.

زندگی مشترک باید بر پایه عشق، احترام و تفاهم باشه، نه مقدار مهریه. بهتره به جای مقدار مهریه، به چیزهای مهم‌تر مثل ارتباط عاطفی و همدلی توجه کنی. ارزش واقعی زندگی مشترک در تجربه‌های خوب و حمایت متقابله. 

فکر میکنم منظورم رو متوجه نشدین. 

منظور اصلی اینه که مهریه باید با توان مالی زوجین و شرایط زندگی تطابق داشته باشه. 

"مهریه تو خیلی ارزشمنده، ولی مهم‌تر از اون، تعادل مالی و زندگی آرام و بدون تنش هست.

اگر مهریه سنگین باشه، ممکنه فشار مالی زیادی روی هر دو طرف وارد بشه که به زندگی مشترک آسیب برسونه.  

بیشتر روی احترام، عشق و تفاهم در زندگی مشترک تمرکز کنید و سعی کنید مهریه‌ای متناسب با شرایط مالی‌ طرف مقابل داشته باشید.( وضعیت مالی طرف مقابل رو بسنجید و یک‌ نسخه واحد برای همه نداشته باشید.)