2777
2789

خانوما من قرص گین اپ مصرف کردم برا چاقی الان دوماهه پریود نشدم . بتا دادم منفی بود بعد امروز رفتم دکتر دوتا برام امپول نوشت با قرص برا پریودشدنم 

امکان داره نینی باشه دکتره گفت احتمالش هست ک اگه باشه امپول میزنی جای بچه رو محکم تر میکنه😫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز بعد تاخیر آز دادی؟ممکنه هم کیست داشته باشی، فعلا باید صبر کنی ده روز

۴آبان روز اخر پریم بود باید ۴آذر میشدم گفتم شاید شدم دیگه ۱۷ آذر ازمایش دادم منفی بود قبلشم تست زدم باز منفی بود

احتمالش خیلی ضعیفه پس ک باردار باشی

پس چرا نمیشم اولین باره انقد عقب افتاده🥲

توروخدا دعا کنید کیست نباشه خیلی ترسوم من اسم بیماری چیزی میاد دیوونه میشم🥺

ناچارم هرطور شده ۱۰ روز سپری کنم بینم میشم

[QUOTE=365180115]احتمالش خیلی ضعیفه پس ک باردار باشی[/QUOTE

عزیز جان میگم ک بعد چند روز تاخیری باید آزمایش بدیم یعنی بدموقع نبوده ازمایش دادم ؟

راستش تازه ازدواج کردم چیزی بلد نیستم زیاد😅

بچه ها این چیه مثبت یا منفی

خرابه یدونه دیگه بزن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من زدم ۴ تابعد ۷ روز پریود شدم

گلم میگم ک شما همیشه امپول رو میزنید؟ 

پریود هاتون منظمه . اخه من همیشه منظم بوده نهایتش ی روز تاخیر داشته اینبار با امپولا ک زدم پری بشم دیگه منظم میمونه؟