2777
2789
وای منم همین مشکل و دارم دخترم دنیا اومده همه میگن سفیده من حس میکنم گندمی باید باشه یا سبزه میشه من ...

عزیزم احتمالا گندمی روشنه 

چون اصن نمیشه از دید اونا سفیده محاله سبزه باشه 

من گندمی روشنم پوستم سفید مهتابی نیست ولی خب اکثرا میگن سفید پوست گندمی به زردی میزنه سبزه اینجوری نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی میگی نی نی منو میگی؟؟من افسردگی بعد زایمان گرفتم حس میکنم بچه ام زشته😐

خیلییییی نمکی و قشنگه. این حرف چیه. دل ادمو تو ۱ ثانیه میبره.

کیف کن فقطططططط

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
ماشاالله به جونش نمک بهش خدا حفظش کنه سفید یا سبزه مهم اینه خوشمله😍😍😍😍

مرسی عزیزم 

باباش سفیده دوس دارم رنگ پوستش شبیه باباش شده باشه 

همه هعی نگن تیره شده به مامانش رفته این موضوع ناراحتم میکنه وگرنه که هر بچه ایی زیباترین برای پدر و مادرش

مرسی عزیزم باباش سفیده دوس دارم رنگ پوستش شبیه باباش شده باشه همه هعی نگن تیره شده به مامانش رفته ای ...

میشه بزاریییییییی 😍

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
خب این چجوری تو آرایش کردن سفیدش میکنن😂

تو آرایش سفید بود؟!! دستش خیلی تیره است منم سبزه ام آرایش میکنم دوستم روشن میشه ولی خب دستام سبزه است

این از منم تیره تر بود به سیاهی میزد دستش

میشه بزاریییییییی 😍

واقعیتش تو تاپیک فرد دیگه ایی گذاشتم عذاب وجدان گرفتم 

چون خودش جواب سوالش و نگرفت و موضوع منحرف شد به بچه من واسه همین دوباره نزاشتم ببخشید