2777
2789
قربونت همچنیننه ببین برای رشته حقوق باید کنکور انسانی بدی ولی رشته فقه و حقوق رو از هر رشته که باشی ...

اخه تو دانشگاه های آزاد و پیام نور رشته حقوق هست بدون کنکور واسه این گفتم

به هرحال وکیل شدنم سختیای خودشو داره اونم واسه منس که 3 ساله پشت کنکور تجربیم😫

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

اینم میشه برای ابجیم بگیریازمون رو امسال قبول میشه؟معصومه

ببین خیر افتاد ولی کارتا منفی نبود اگر تلاش کنه و عمل داشته باشه یه اتفاقی مثل معجزه میشه که کارش شاید بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخر و عاقبت زندگیم خوب میشه یا نه

ستاره 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

اخه تو دانشگاه های آزاد و پیام نور رشته حقوق هست بدون کنکور واسه این گفتمبه هرحال وکیل شدنم سختیای خ ...

بخاطر خودت میگم ترخدا اگه خدایی نکرده امسال هم قبول نشدی ديگه نمون همون ازاد یا پیام نور برو اشکالش چیه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

امتحان امروز رو قبول میشم؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

ببین خیر افتاد ولی کارتا منفی نبود اگر تلاش کنه و عمل داشته باشه یه اتفاقی مثل معجزه میشه که کارش شا ...

دستت درد نکنه❤️ اتفاقا تلاشش هم داره میکنه خوشحال میشم براش دعا کنید لایک کنید براتون صلوات میفرستم 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بخاطر خودت میگم ترخدا اگه خدایی نکرده امسال هم قبول نشدی ديگه نمون همون ازاد یا پیام نور برو اشکالش ...

وای عزیزم امان از دست حرف مردم

کورم میکنن با حرفاشون بخدا 

میگن اگه قرار بود آخرسر بری آزاد و پیام نور چرا همون سال اول نرفت 3 سال موند پشت کنکور میگن 

کاش خدا یه رحمی میکرد نه راه پس دارم نه پیش

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی