2777
2789

اولین ساله که مزدوج شدم اولین یلدا 

با همسرم دور از خانواده ها زندگی میکنیم 

نه تنها یلدایی نمیدن خانواده ش ( رسم دارن ولی میزنن به اون راه) 

زیباترین سفره رو چیدم زیباترین لباس رو پوشیدم اما همسرم توجهی نداشت 

هندونه قاچ زدیم و خوردیم 

اصلا نه دوتایی حرف زدیم نه چیزی 

همسرم گفت سیرم و خسته م و رفت رو‌تخت 

هیچ مناسبتی براش اهمیتی نداره برعکس من 

دیگه خسته شدم از بی ذوقی ش 

بااینکه بارها صحبت کردم، اما همراهی هم نمیکنه

سفره م در حد ۵ دقیقه پهن نبود، با گریه جمع کردم و لباسم رو عوض کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کن بابا بذار یکم بگذره انقد مشکلات زندگی بهت فشار میاره که به این روزا میخندی 

از الان نازک نارنجی نباش که داغون میشی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بگردم برای دلت

چقدر بی معرفت

سبک خانوادش ابنجوریه اونم اینطوری بار اومده به دل نگیر. شما انجام بده حواست باشه کم کم یاد میگیره احترام بذاره

کاش واسه دیشب مهمون دعوت میکردی. خانواده ها نیستن اسکال نداره دوستی چیزی

شوهرت کم کم خوشش میاد مثه خودت میشه

هووووف مردا چشونه 

منم تازه عروسم و دیشب دعوا شد سر اینکه کجا بریم و من گریه کردم و آخرم تا ساعت ۱۰ شب خونه بودیم 

خیلی دلم گرفت

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

وای اسی خانواده شوهر منم که نه کنارمون بودن نه رسمی داشتن منم اوایل سفره بزار کلی ذوق آقا می‌رفت می‌خوابید الان که من حوصله ندارم دانشجو هستم امتحان دارم دیگه برام مهم نیست اینقدر براش مهم شده شب یلدا معلوم نیست چه دردی دارن اینا 

من فکر می کنم تو برون گرایی نامزدت درون گرا واین خیلی بده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷