2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون خواسته به کسی اسیب بزنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 101 پست
دعوام نکن بلد نیستم حسمو بگم یعتی منظورم اینه خداوند وجود داره اما شیطان قدرتش بیشتره

اخه گل چرا دعوا کنم نمیدونم چرا مجازی اینجوریه آدم تایپ میکنه میدونی بقیه یجور دیگه فکر میکنن . 

من بخاطر خودت میگم درسته شاید حق با توعه شیطان زورش بیشتره اما میشه از همچی صددرصد مطمئن بود؟ 

کاش میشد یجوری خودت رو خالی کنی که به خودت ضرر بزرگی نزنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اخه گل چرا دعوا کنم نمیدونم چرا مجازی اینجوریه آدم تایپ میکنه میدونی بقیه یجور دیگه فکر میکنن . من ب ...

زورش بیشتر نیست شیطان تو قرآن هم هست که تا روز قیامت از خدا مهلت گرفته و این برای اینه که انسانهای واقعا با ایمان از اونایی که ادعا دارند جدا بشن حکمتش اینه وگرنه شیطان مگه کیه یه جنه با لشکرش که فقط کارشون وسوسه کردن هست  با خود انسانه که بهش بها میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زورش بیشتر نیست شیطان تو قرآن هم هست که تا روز قیامت از خدا مهلت گرفته و این برای اینه که انسانهای و ...

ببین گل میشه همه جور نگاهی بهش داشته باشی 

ولی وقتی یکی مثل اسی اینجوره و میبینه که هیچ اتفاقی برای اونی که بدی بزرگی در حقش کرده اتفاق نمیوفته خود به خود ناامیدی و بی اعتقادی میاد سراغش 

باید دنبال یک راه حل مناسب بود 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین گل میشه همه جور نگاهی بهش داشته باشی ولی وقتی یکی مثل اسی اینجوره و میبینه که هیچ اتفاقی برای ا ...

من راجع فلسفه شیطان گفتم که چرا الان سیطره داره کاری به مساغ اسی ندارم فقط می‌دونم اگه آدم بشینه و همش حسادت کنه و یا بخواد بره دعا و طلسم بگیره و فکر آسیب زدن باشه خودش شده جزو همون قدرت های شیطان  راه حلش اینه از اون خانوم فاصله بگیره و کمتر جلو چشمش باشه متاسفانه حسادت راهی نداره و خیلی سخته همش آسیب داره بخودش میزنه

من راجع فلسفه شیطان گفتم که چرا الان سیطره داره کاری به مساغ اسی ندارم فقط می‌دونم اگه آدم بشینه و ه ...

درسته اسی حسادت نمیکنه بیشتر آسیبی که دیده بخاطر اون عصبانیه 

این عصبانیته

آره بهترین کار دوریه 

باید تمرکزش رو بزاره رو چیزای دیگه

درسته اسی حسادت نمیکنه بیشتر آسیبی که دیده بخاطر اون عصبانیه این عصبانیتهآره بهترین کار دوریه باید ت ...

چرا من از ورای حرفاش فهمیدم دچار حسادت شده چون چندبار گفت سرمسته به همه چیز رسیده و از من پایین تره اینا نشانه دو صفت هست تکبر و حسادت  آدم باید صادق باشه 

اگه الان خواهر شوهرش بد بخت بود کاری بهش نداشت 

البته خب دلیل حساس شدن اسی هم بدی های اون بوده  و انشالله اگه ظلمی کرده تاوان بده 

چون تو فقط الان میبینیدید ما انسانها خطی هست اول حال میبینیم بعد اینده رواگر در مرتبه ای بالاتر از ج ...

یعنی حس خوبی بمن دارین؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

درسته اسی حسادت نمیکنه بیشتر آسیبی که دیده بخاطر اون عصبانیه این عصبانیتهآره بهترین کار دوریه باید ت ...

مرسی عزیزم 

دلم میخاست یکم ازارش بدم خشمم داره منو میکشه

صد البتهشما انسان خوبی هستی

مرسی اما خودم فک میکردم خیلی بدم چون خبلی کینه ایم خیلی عصبیم دوست داشتم اروم باشم ولی انگار یه درنده وحشی تو وجودمه که به زور زنجیرش کردم

مرسی عزیزم دلم میخاست یکم ازارش بدم خشمم داره منو میکشه

اسی واقعا سخته من خودم این مرحله رو رد کردم و آخر دیدم هیچکاری ازم نمیاد هر کار کنم خودم آسیب دیدم فقط آروم فاصله گرفتم مواظب خودت باش 

بدون تنها نیستی همه ما آدمها توسط یکسری ها اذیت میشیم بعد رو داشته هاشون حساس میشیم فقط پیش خدا گله کن همین 

چرا من از ورای حرفاش فهمیدم دچار حسادت شده چون چندبار گفت سرمسته به همه چیز رسیده و از من پایین تره ...

کاش میشد ببینم بگم اوووهف خدا پس تو ساکت نبودی تو خیالم هروز هر ساعت دارم تجسمش میکنم

بعضی وقتا میگم این حسم انقد زیاد میشه که بهش،چشم میزنم

مرسی عزیزم دلم میخاست یکم ازارش بدم خشمم داره منو میکشه

ازش دور باشه مواظب باش این خشمت اول از همه به خودت و زندگیت آسیبی نرسونه

اسی واقعا سخته من خودم این مرحله رو رد کردم و آخر دیدم هیچکاری ازم نمیاد هر کار کنم خودم آسیب دیدم ف ...

اخه اون خواهرشوهرمه من باهاش قط رابطم ولی اون گاهی به برادرش زنگ میزنه من خیلی بش حسادتت میکنم ازش خیلی بدم میاد اون لایق زجره

مرسی اما خودم فک میکردم خیلی بدم چون خبلی کینه ایم خیلی عصبیم دوست داشتم اروم باشم ولی انگار یه درند ...

شما فقط فقط و فقط عصبانی هستید

همین عزیزم

هرکسی ممکنه عصبانی باشه و بشه

من هیچ بدی در وجودت نمیبینم

اگر بد بودی نمیومدی از دوستانت بپرسی

درددل کنی

مستقیما میرفتی و به اون ادم اسیب میرسوندی

شما خانوم خوبی هستی

به چندتا تاپیک قبل ترت نگاه کن

شما همسرت رو حمام بردی

دلت انقدر پاکه که براش سوخته

با وجودی که دلت باهاش خیلیم صاف نیست