2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون خواسته به کسی اسیب بزنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 101 پست
بازم تکبر خوب نیست همینطور حسادت حالا بگو چیکار کرده آیا عمدا به شما ضرر زده ؟ مثلا ابروتو برده یا ت ...

اره خواهرشوهرم خیلی عذابم داد ولی خوشبخته برای همین دیگه به خدا اعتقاد ندارم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای درخاست بدم باهم حرف بزنیم چون من خودم به مدت 7 سال اینجوری بودم و 2 ماهه خوب شدم

خب باشه بیا حرف  بزنیم 

خیلی خشم تو وجودمه چکار کنم

برای اون ادم دعای خیر کن

میدونم سخته میدونم نمیشه واقعاولی اگر به این مرحله رسیدی و تونستی برای اون ادم دعای خوب کنی از عمق وجودت هزاران برابرش رو خدا میریزه به پات

این یه مرحله از رشد معنویه

الهی که خدا با افتخار به فرشته هاش بگه

دیدینش؟

این بنده ی منه ها

بهت افتخار کنه خدا به روح بزرگت

من مطمئنم که دلیلی داشته که در این وقت عزیز شب ولادت بهترین بانوی زمین و آسمان این تاپیک بزنی

یادت باشه اگر بد بودی شیطان با تو کاری نداشت

سر راهت قرار گرفته چون داری راه مستقیم میری و کارت درسته

عزیزم باید شکایت میکردی کدوم خذا یعنی واقعا فک میکنی یع موجود خیالی وجود داره که حق دار ماست؟این همه ...

موجود خیالی ؟؟؟ ؟ اگه همه دانشمندان جهان با پیشرفته ترین امکانات فوق روز جمع بشن حتی نمیتونن یه ربات به انسان شبیه سازی کنند بعد همین موجود خیالی مارو خلق کرده و هر لحظه داره بهمون حیات میده از بچگی بزرگ میشیم رشد میکنیم احساس داریم می‌خندیم گریه میکنیم عاشق میشیم و هزاران هزار توانایی دیگه و از همه مهم تر این که این حیات تو این زنده بودن از کجا داره میاد ؟ آیا هرگز هیچکس می‌تونه با اوج امکانات یه ربات بسازه که مثل انسان مستقل رشد  کنه و فکر کنه و درس بخونه و اختراع کنه حرف بزنه و اختیار و عقل داشته باشه ؟ اینا همه کار اون موجود خیالی هست  منتهی چون عادی شده و هر روز کلی انسان خلق میشن کسی توجه نمیکنه که خود بودنش بزرگترین معجزه هست 

وا خب طلسم شیطانی دیگه

درک نمیکنم صفحه قبل گفتی واقعا فکر میکنی یک موجود خیالی به اسم خدا هست؟ چجوریه که خدا یک موجود خیالیه ولی شیطان نیست؟ واقعا دیگه نمیدونم چی بگم خودت میدونی گل ولی به اینم فکر کن شاید شما طلسم گرفتی اومدی و اون خانم خودکشی کرد میتونی کنار بیایی؟ 

و این هم بگم اگرم اعتقادی نه مثل همه ولی ته قلبت داشته باشی بدون اگر اون دنیایی باشه نابودش میکنی 

من بخاطر این نمیگم که فلانه بهمانه چون طلسم و همچی هم دیدم هم چند نفر از اطرافیان انجام میدن میدونم چی میشه بازم به عهده خودته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

برای اون ادم دعای خیر کنمیدونم سخته میدونم نمیشه واقعاولی اگر به این مرحله رسیدی و تونستی برای اون ا ...

چرا کسی که انقد باعث دلشکستگی من شد الان باید انقد خوشبخت باشه غرق خوشبختی

اره خواهرشوهرم خیلی عذابم داد ولی خوشبخته برای همین دیگه به خدا اعتقاد ندارم

به وقتش اونم پس میده من خیلی ها رو دیدم ببین امکان نداره آدم ظلمی بکنه و یا حقی ناحق کنه و اثراتش رو تو دنیا نبینه منتها باید بی خیالش بشی نمیگم بگذر فقط بسپار بخدا من خیلی ها رو دیدم منتها نمی‌خوام بگم 

درک نمیکنم صفحه قبل گفتی واقعا فکر میکنی یک موجود خیالی به اسم خدا هست؟ چجوریه که خدا یک موجود خیالی ...

دعوام نکن بلد نیستم حسمو بگم یعتی منظورم اینه خداوند وجود داره اما شیطان قدرتش بیشتره

به وقتش اونم پس میده من خیلی ها رو دیدم ببین امکان نداره آدم ظلمی بکنه و یا حقی ناحق کنه و اثراتش رو ...

نمیدونی چه سرمسته الان

موجود خیالی ؟؟؟ ؟ اگه همه دانشمندان جهان با پیشرفته ترین امکانات فوق روز جمع بشن حتی نمیتونن یه ربات ...

باید عادل میبود ازش متنفرم

دعوام نکن بلد نیستم حسمو بگم یعتی منظورم اینه خداوند وجود داره اما شیطان قدرتش بیشتره

نه قدرتش بیشتر نیست منتها توکل ما آدمها به خدا کمتره. و اینکه الان دوره ای هست که اوج شر نمایان شده نباید آسمان تو از دست بدی همه ما دچار این ناامیدی ها میشیم ولی بها نده 

سمت دعا هم نرو بخاطر آرامش خودت 

چرا کسی که انقد باعث دلشکستگی من شد الان باید انقد خوشبخت باشه غرق خوشبختی

چون تو فقط الان میبینی

دید ما انسانها خطی هست اول حال میبینیم 

بعد اینده رواگر در مرتبه ای بالاتر از جسم خاکی قرار داشتی و میتونستی حال گذشته و اینده یه فردی رو باهم ببینی قطعا نظرت چیز دیگری بود

و در ضمن یادت نره 

که شما در جریان تمام احوالات انسانها نیستی

و اینکه خوشبختی یا بدبختی یه حالت درونیه

چیزی نیست که با پول رفاه تحصیلات موقعیت بدست بیاد

مطمئنی که حال دل اون ادم در تمام لحظات خوبه

ببین خواهر عزیزم من شما رو در مسیر خوبی میبینم

شما ماموریتی داری در زمین

و داری اونو خوب انجام میدی

این زندگی دنیایی ماهم ابدی و اصلی نیست اینجا گذرگاهه

دیر یا زود اینجا رو ترک میکنیم

پس نذار منظره قشنگ یا زشت اطراف تورو از مسیر اصلی باز بداره

تمرکزت بذار بر امورات خودت دختر خوب