2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست
خودت همینجا راهش رو گفتیاز اون خونه دور شو به هر روشی اگر محصلی برو کتابخونه اگر شاغلی برو سر کار و ...

مگه میتونم تا دیر وقت نیام 

من ۲۲ سالمه حتی نمیزارن مستقل شم عرضه تنها خیابون رفتن ندارم ولی یکارایی باهام کردن ک گند میزنم ب زندگیم 

هه ازدواج.من دختر خالم دکتره ینی دانشجو هم سنین رقابتی بودیم الان هعی میگن دختر خالت به ازدواج فکر نمیکنه درصورتی که شرایط ما کاملا باهم فرق داره همش منو مقایسه میکنن قلبم درد میکنه 

اصلا شاید حق با اونا ولی من واقعا خسته ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میتونم تا دیر وقت نیام من ۲۲ سالمه حتی نمیزارن مستقل شم عرضه تنها خیابون رفتن ندارم ولی یکارایی ...

میدونم چی میکشی ولی ببین من همزمان هم بیماری روحی داشتم هم جسمی همم خانوادم سرکوفت میزدن ینی نابود شدم ولی تو خداروشکر سالمی از فرصت استفاده کن درس بخون 

مگه میتونم تا دیر وقت نیام من ۲۲ سالمه حتی نمیزارن مستقل شم عرضه تنها خیابون رفتن ندارم ولی یکارایی ...

پس هم سنیم منم یک ماه دیگه 22 سالم تموم می شه

شرایط فوق العاده سختی محدودیت زیاد از طرف خانواده دارم

به این خاطر درکت می کنم چندماه پیش به طور خیلی جدی به خودکشی فکر می کردم

ولی بیرون بودن از خونه تا حد زیادی حالم رو بهتر کرد

پاشو برو یه کتابخونه ای جایی ثبت نام کن یا برو دنبال کار هدفت چیه؟

اگر دانشجویی برو مهارت های مورد نیاز رو یاد بگیر برو اصلا زبان یاد بگیر 

فعالیت هات رو بیرون از خونه انجام بده کم کم با دوستات قرار بذار

اگر دوست نداری بیرون از خونه پیدا می کنی

ولی بیشتر تایمت بیرون باش خیلی کمکت می کنه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ولی تو انجام بده و نشونشون بده خودتو اصلا نباز

واقعا احساس میکنم از دختر خالم خیلی پایینترم ینی خونوادم همه چیو تو درس و کارمندی میبینن نداشتن هیچکسی نه آبجی و داداشی که اصلا واقعا سردرگمم 

فقط از اون دنیا میترسم 

خداروشکر الان بهترم یکم ولی ..

ممنونم ازتون🤍

واقعا احساس میکنم از دختر خالم خیلی پایینترم ینی خونوادم همه چیو تو درس و کارمندی میبینن نداشتن هیچک ...

ببین اصلا اینجوری نیست تو مغزت پخته هست پس ینی صد لول از دختر خالت بهتری ولی یک درصد اگر دختر خالت از تو بهتر بود بدون تو کار بدی نکردی مشکل خانواده عزیزم تو هیچ مشگلی نداری

میدونم چی میکشی ولی ببین من همزمان هم بیماری روحی داشتم هم جسمی همم خانوادم سرکوفت میزدن ینی نابود ش ...

🥺🫂

متشکرم از همدردیتون 

واسه شما هم بهترینارو آرزو میکنم🤍✨️

پس هم سنیم منم یک ماه دیگه 22 سالم تموم می شهشرایط فوق العاده سختی محدودیت زیاد از طرف خانواده دارمب ...

آره منم بیشتر خونه ام احساس میکنم ازم زده شدن ولی خب شهر ما خیلی کوچیکه انقدر افسرده و بی انگیزه شدم که حتی سرکلاسای دانشگامم نمیرم بعدش استرسش میاد تو وجودم 

ممنونم از تون🤍

ببین اصلا اینجوری نیست تو مغزت پخته هست پس ینی صد لول از دختر خالت بهتری ولی یک درصد اگر دختر خالت ا ...

هعی شاید اون از من پخته تر باشه آخه من همش گند میزنم شایدم حق با اوناست نمیدونم واقعا