2777
2789

براش زیادی هم بود شما چی؟؟؟

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستتون درد نکنه اما نمیگرفتی بهتر نبود 

تا اینکه بگی زیادیش هم  بود ؟!

من همیشه برای افرادی هزینه میکنم که صمیمانه دوستشون دارم 

نه از سر ترحم یا خودنمایی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من راه دورم فقط بهشون زنگ میزنم و تبریک میگم‌ کادو نمیگیرم برا هیچکدومشون روز مادر وقتای دیگه که پیششون هستیم یجور دیگه جبران میکنیم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
بعضیا ب اجبار همسرشونه

خب چرا باید به اجبار باشه ، آدما باید همو دوست داشته باشن این دنیا اونقدرا هم ارزش ندارع که بخوایم کینه اندوزی کنی

هرچقدر خوب باشیم بقیه هم رفتار متقابل نشون میده.

خب چرا باید به اجبار باشه ، آدما باید همو دوست داشته باشن این دنیا اونقدرا هم ارزش ندارع که بخوایم ک ...

خوشم نمیاد مادر شوهرم پدرسگه

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

اون جوری جلوش انداختم گفتم بیا اینم کادوت😏

ببخشید ولی شما اخلاقتون خیلی بدتره ، بخاطر سنی هم که داره باید احترام بذاری باید..

چقدر دعوا کردم اذیت کرده احمق اختلاف انداخته