2777
2789
عنوان

عروسی یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 158 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا عروسی چیزی که آرزوی یه دختره که خودشو تولباس عروس ببینه و کسی که نمیگیره واقعا رو دلش می مونه حتی شده مجلس کوچیکی هم بگیری بگیر ، چن وقت که بگذره یکی دوتا عروسی بری کلی تو ذوقت میخوره و حسرتش یه عمر رو دلته

بنظرم عروسی بگیر تو دلت نمونه، یه دختر از بچگی آرزو داره لباس عروس بپوشه

منم چون خانواده همسرم حمایت نکردن خودش هم سنش کم بود ۲۴ سال داشت دیگه نتونستیم عروسی بگیریم الان بعد ۱۵ سال هنوزم ناراحتم با اینکه خونه و ماشین خوب داریم و کلی پیشرفت کردیم، به خودم قول دادم انشالله  بهترین عروسی شهر رو برای بچه هام بگیرم 

عزیزم خوشبخت باشی میشه از شما هزینه هارو بپرسم؟؟

من همه جا قيمت مناسبا رو انتخاب كردم البته تهرانم

مثلا به جاي باغ تالار گرفتم ك شد ١٢٠

عكاسي و فيلم برداري هم باغ عمارت رفتم شد ٢٧

ارايشگاهم ٣/٥

ارايشگاه داماد ١/٥

دسته گلم ١/٥

كتوني عروس و عينك و.. ٢

كت شلوار داماد ٤

لباس عروسم اجاره كردم از جاي قيمت مناسب ٤/٥

تور عروس ٩٠٠

ميوه و شيريني رو هم شد ١٢/٥

ماشين عروس كلاسيك اجاره كردم ١٠

كاشت ناخن و پاكسازي صورت ٨٠٠

سرويس طلا نخريدم ( خانوادم دوتا النگو دادن و خانواده شوهرم نيم ست طلا داد دوتاش روهم ٧٥ ميشه تقريبا)

ديگ چيزي رو از قلم ننداختم فك كنم.

ميتوني با قيمت مناسب ي عروسي خوب بگيري بايد بگردي خيلي 

غذا هم يك مدل بود جوجه و كوبيده ٥٠ درصد با سالاد و نوشابه و ژله

پذيرايي هم موز و سيب و نارنگي و شيريني و چاي

منم شوهرم نمیخواست واسم بگیره اما زیر بار نرفتم چون خودمو میشناختم ک بعدا رو دلم میمونه

بهش گفتم بالابری پایین بیای من بدون عروسی جهازم تو خونت نمیارم خودت برو تو خونت بشین زندگی کن مجبور شد گرفت الانم خیلی راضیم پولش برگشت دوباره

"و فراموشی کیمیاست...🦋"

عروسی رو میخوای بگیری که چی بشه .

میان میخورن و میرن هرچی هم دلت بخواد میگن.

بیخیال بابا طلا بگیر هم ذوق داره هم پس اندازه هم اینکه پولتو هدر ندادی.تو این زمونه عروسی فقط آدمو از هدف دور میکنه.یه کار بیهوده هستش

من ک مجردم ولی حس میکنم دلخوشی اکثر دخترا عروسی و لباس عروسه و اگه نگیرن الان ن ولی شاید سال ها بعد ...

آره درسته 

منم شوهرم نمی‌خواست واسم عروسی بگیره اما پدرم مخالفت کرد و قرار شد جشن بگیریم 

ولی ایشون میگن همینجوری رفتیم سر خونم و ماه عسل ... به نظرم دیگه جشن مزه اش رفت چون باید از اول می‌گرفت حالا میتونه طلای خوشگل بگیره بندازه 

آره درسته منم شوهرم نمی‌خواست واسم عروسی بگیره اما پدرم مخالفت کرد و قرار شد جشن بگیریم ولی ایشون می ...

اره دقیقا

بعضیا میگن ک بعدا سالگرد میگیریم و اینا ولی بنظرم مزه نمیده

البته ک اکثر مردا دیگه بعد یسال ‌لزومی نمیبینن😶

بله درسته اما میگن ک الان دیره فایده نداره لذتی ندارد

دیگه اینا حرف مفته از سر حسادت میزنت تروخدا نزار یه عمر حسرت بخوری 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....