2777
2789
عنوان

میخاستیم امشب برای عمم روز مادر ببریم شوهرش زنگ زد گف نیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 20 پست
یعنی بی دلیل گفته نیاید 🤔

اره 

یبار از پله افتاده بود مامانم زنگ زد گف داداش خدا بد نده چیشدع افتادی گفت ب تو ربطی ندارع

از کربلا هم اومد به ما زنگ زد گف نیایید خونمون 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتید چرا؟ احتمالا مشکل از شوهرشه .من بودم جواب تلفن رو نمی‌دادم و میرفتم و توی عمل انجام شده قرار ...

با گوشی عمم زنگ زد ما نمیدونستیم که شوهرشه

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
خب دیگه نه برید نه اهمیت بدینبعضی آدما خود درگیری دارن

خیلی ناراحت شدم خیلی 

مامانمه دیگه دلش صافه گفته عمت مث مادر بود برام بریم براش کادو ببریم چه میدونس شوهرش اینجوریه

این دل صاف بودن نیستا 

ادم باید یه مثقالش هزار خروار باشه کسی جرات نکنه سبکش کنه 

واسه خودت میگم و ایندت اینجور اصلا نباش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
این دل صاف بودن نیستا ادم باید یه مثقالش هزار خروار باشه کسی جرات نکنه سبکش کنه واسه خودت میگم و این ...

گفنم اگ پاتو خونش بذاری میرم از خونت