2777
2789
عنوان

گند زدم🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 30 پست
اخه یکی نیست بگه کادو انقد ارزش داره اه

من باشم الان ک سرکاره پیام میدم عذرخاهی میکنم باعث شدم حتا ی ثانیه ناراحت شده، و این ک میگم بیا گل بخریم. بریم سر مزار مامانت براش قران بخونیم 

فک میکنم باعث بشه یکم ارامش پیدا کنه همسرتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوذتو مقصر ندون. من همیشه میگم چون من مادر ندارم دلیل نمیشه بگم  جلومن از مادرهاتون نگید. راحت باشید . انسالله تن همه مادرا سلامت باشع

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

والا شوهر منم پدرش فوت شده 20سال پیش... بگم بریم سر خاک یا خیرات بدیم مخالفت نمیکنه... باز شوهرتو ب ...

نه میگم فقط ناراحت نشه وگرنه مخالفت نمیکنه ولی راست میگی یه جعبه شیرینی یا حلوا یا خرما بخریم بریم خوبه نه؟ 

خوذتو مقصر ندون. من همیشه میگم چون من مادر ندارم دلیل نمیشه بگم جلومن از مادرهاتون نگید. راحت باشید ...

واقعا متاسفم🥲🥲‌ اونم نمیگه که نگو تو خودش ناراحت شد میفهمم و این مناسبت فرق داره🥲🤦🏻‍♀️