2777
2789
عنوان

سقط مکرر

48 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من یه بچه دارم

تابستون اقدام کردم برای بارداری و باردار شدم بتام بالاتر از ۹۰ نرفت و افتادم خون ریزی و سقط شد گفتن بارداری شیمیایی هست رفتم دنبال علت گفتن ممکنه پیش بیاد نگران نباش یدونه پیگیری نمیخواد

بعد چند ماه دوباره اقدام کردم باردار شدم این سری بتا خوب رفت بالا اما وقتی رفتم سونو قلب گفتن ساک بارداری و کیسه زرده تشکیل شده اما جنین تشکیل نشده و ضربان قلب نمی‌بینیم ما ،، من ۸ هفته بودم تقریبا اما ساک بارداری مونده بود ۶ هفته و اینم افتادم خونریزی و سقط داره میشه 

حالا می‌خوام ببینم کسایی که سقط مکرر داشتن، بعدش که پیگیری کردن دلیلش چی بوده؟؟ نتیجه گرفتن یا نه ؟؟ 

من خودم مثل شما شدم دوتا سقط تو هفته های اول که ازمایش سونو انجام دادم معلوم شد تنبلی تخمدان دارم و انعقاد خون دارم گفتن که خونرسانی ضعیف بوده سقط شدن و تا الان که  چند سال میگذره خبری نیس یعنی باردار نشدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مثل شما شدم دوتا سقط تو هفته های اول که ازمایش سونو انجام دادم معلوم شد تنبلی تخمدان دارم و ...

عزیزم متأسفم، من تنبلی تخمدان ندارم

اما از مسایل ایمنی انعقادی بی خبرم 

پیش کدوم دکتر رفتین و قبل اقدام دارو برای انعقاد خون استفاده می‌کردید؟ 

عزیزم متأسفم، من تنبلی تخمدان ندارماما از مسایل ایمنی انعقادی بی خبرم پیش کدوم دکتر رفتین و قبل اقدا ...

شهرخودمون دکتر میرم قبل سقط که داروی انعقادی نمیخوردم ولی بعدش دکتر تجویز کرد که مصرف میکنم ولی باردار نمیشم دلیلشم معلوم نیس احتمالا برم ای یو ای 

شهرخودمون دکتر میرم قبل سقط که داروی انعقادی نمیخوردم ولی بعدش دکتر تجویز کرد که مصرف میکنم ولی بارد ...

خیلی سخته عزیزم انشاالله زودتر نتیجه بگیرید

دارو چی دادن برای انعقاد؟

خدا رو شکر عزیزمپیش کدوم دکتر رفتین؟ و کلا میشه اگه زحمتی نیست یه خلاصه بگید چیکار کردید چقدر طول کش ...

من چندتا دکتر مختلف رفتم یکیشون منو فرستاد لنفوسیت تراپی

(دکتر فریبا عباسی)دکتر رویا شرکت هم برام پردینزولون و آ اس آ و هپارین تجویز کرد جواب گرفتم

واسه دومی دوباره با همون داروها سقط کردم این دفعه شوهرمم مشکل داره

دعا کن جواب بگیرم

خدا هست❤️