2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاهلم عزیزم دخترم 15سالشه

خب وقتی مستقلی ربطی نداره  ب اونا 

هر چند ک سعی کن طوری رفتار نکنی خز باشه

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
متاهلم

وا تو دیگه زیادی رو نشون دادیا اختیارت دست خودته نه دیگه دست شوهرتت به اونا چه که پاک کنی یا نکنی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ساعت یک شب اومدن خونمون یه دعوایی راه انداحتن که نگم

بیجا کردن وای خدا چه پرروان چرا اینقد بی چنگ و مشتی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

علاقه دارم موفق هم شدم

آخه بعضی ها خیلی ضایع بلاکری میکنن، ۴صبح پامیشن همه زا به را میکنن، چون شاغلم ویا نوع غذا درست کردن وخوردنشون، اصلا جالب نیست، واقعا همه قرارنیست بلاگربشن

اسم پیجت جیه برم ببینم خخخ

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود