2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی باشه فقط به یادش باشیمن خودم مجردم سنی ندارم ۱۷ سالمهبعد زیاد مول ندارم که چیز گرون بخرمتو روست ...

روسری بخر براش

یا یه کرم مرطوب کننده دست و صورت و...

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

انشاالله مادرای همتون سلامت باشن من روز مادرهمیشه گوشیمو خاموش میکنم مادرم خودم ناراحتم اونوقت همه زنای فامیل گلایع میکنن چراتبریک بهمون نمیگی آخه گریم میاد خجالت میکشم دلشون بسوزه 

منم دوس دارم ی شاخه گل قشنگ‌ براش بخرم ولی روستاییم

آخی عزیزم یه ماچ آبدار هم جوابه😅😍

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

دختر منم ۸ سالشه، کلید کرده به شوهرم به مامان دستبند بخر. یه دستبند خیلی خوشگل هم سرچ کرده به باباش نشون داده.

شوهرمم یه قرون نداره.

من چند وقت پیش چند تا دستبند طلا خریدم، متوجه نشده دخترم، یکیش دادم به شوهرم.گفته خریدمش.

این سرچ کرده بود

اینم عکس دستبند خودمه،اون دومی از چپ ، شبیه.