2777
2789
عنوان

اینکه همسرتون توی مجردی س( ک س داشته باشه قابل پذیرشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 78 پست
فکرکن مثلا زن پولی آورده باشه 🫠حالا دفعات کم شاید یکبار

نه خب چنین موردی قبول نیس قطعا

اونی ک برا خودش ارزش قائل نشده رفته یکی از خیابون پیدا کرده اورده 

کلا داستانش فرق داره....

بعدا هم ممکنه چنین کاری بکنه

منظورم این بود طرف میبینی بالای ۳۰ ساله

قطعا بلاخره با یکی دوست بوده

مگر با چنین شخصی باشه

ن اینکه بره یکیو از خیابون بیاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باکره یعنی در کل رابطه ای نداشته باشه

اها اون خیلی از خانوم ها هم داشتند 

منظورم معاشقه است 

با پارتنرشون 

خیلی ها هم نداشتن

اما نداشتن پرده خیلی فرق داره بعضی ها میگن اشکالی نداره من به شخصه قبول ندارم .

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

[QUOTE=365171359]هیچ مردی پاک نبوده تو مجردی [هستن امکان نداره صفر باشه همینجور که دخترای خوب زیاد هستن دخترای هرزه هم هستن انگشت شمار  پس هیچ وجود نداره در کنار بد خوب هم هست قطعا

در اخر جمع نبند عزیزم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اگه مردی تو مجردی خودشو کنترل نکرده باشه توی متاهلی هم قطعا خطا میکنه چون دیگه عادت میکنه و براش این مسائل عادیه

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
اها اون خیلی از خانوم ها هم داشتند منظورم معاشقه است با پارتنرشون خیلی ها هم نداشتناما نداشتن پرده خ ...

آره عزیزم

من در کل قبول ندارم مرد هر غلطی کنه دختر افتاب مهتاب ندیده بمونه

این حرفا هم خیلی بی پایه و اساسه که همه مردا تجربه کردن اما همه دخترا نه

مردا با کی تجربه کردن؟ فقط انگلا میرن سراغ پولی 

بقیه شون چه کردن ؟

از زیر زبون ک نمیشه کشیدامروز داشتم باهاش حرف میزدم درمورد مبتلایان hpv حس کردم خیلی استرس گرفت هی د ...

شوهر من از دوس دخترشم گفت ولی این قضیه رو لو نداد

امروز برجم،کاملا زهرمار:)

[QUOTE=365171359]هیچ مردی پاک نبوده تو مجردی [هستن امکان نداره صفر باشه همینجور که دخترای خوب زیاد ه ...

عزیزم شما تشخیص میدی فلانی رابطه داشته یا نداشته از کجا میفهمی این بگو بدونم حالا دخترا معلوم میشن دختر هستن یا نه شما می تونی تشخیص بدی که رابطه داشته این پسر یانه 

بستگی ب اولویت اون.شخص داره

این موضوع نمیتونه اولویت اول افراد باشه 

حتی اگر فرد خودش هیچ گونه رابطه بی تعهدی در گذشته نداشته باشه 

اما بطور کل طرف میسنجه ببینه اون شخص اگر هفتاد درصد به معیارهای مد نظرش نزدیک بود 

این موضوع براش حل میشه یا خیر 

نمیشه صرفا بخاطر رابطه گذشته تمام کیس های ازدواجی را زد کرد چون هیچ کس کامل نیست و همه کمبودهایی دارند 

که چند اصل مهم شروع یک رابطه باشه میشه مواردی را حداقل نادیده گرفت بشرط تکرار نشدن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم شما تشخیص میدی فلانی رابطه داشته یا نداشته از کجا میفهمی این بگو بدونم حالا دخترا معلوم میشن د ...

شما فکر میکنی دختر رو میشه تشخیص داد ؟

و لزوما هر دختری بکارت داره رابطه نوع دیگه رو تجربه نکرده؟

باکره از بکر و دست نخورده میاد دیگه

چی بگم خیلی مسخره است

بعنی در حد بوس بغل هم از باگرکی درمیاد طرف؟

خب بیاد جهنم

طرف ی شناختی داشته ب حس دوست داشتی داشته

این خیلی فرق داره با خود فروشی مرد زن هم نداره

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
شوهر من از دوس دخترشم گفت ولی این قضیه رو لو نداد

عزیزم دوست دختر چه کشکیه

هزارتا دوست دختر داشته هر هزارتاشم خودم کشف کردم😐البته گفته بود دوست دختر داشتم ولی هیچ توضیحی نمیداد

خودم تهشو درمیاوردم 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم