بنظرتون اصلا مردی مونده همچین کاری نکرده باشه؟ مطمئن نیستم صرفا شک دارم و قابل اثبات هم نیست.
ضمن اینکه خودم باکره ی مطلق بودم و هستم
💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعیت من مشکلی نداشتم به شرط اینکه یکی نباشه ۱۰۰ نفرو امتحان کرده باشه😐😐😐😐😐😐مثلا چمیدونم ۱ نف ...
فکرکن مثلا زن پولی آورده باشه 🫠حالا دفعات کم شاید یکبار
💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".
قدیم خیلی خیلی ازمردها اینطور نبودن حتی شب عروسی خیلی ازچیزها رانمیدونستن ولی الان دیگه نه دختر پسره پدرمادرها رابهم معرفی میکنن یاپسره چندتاراتجربه کرده تاعروسی بگیره دخترکم هم نداریم دراین مورد که تجربه نکرده باشه ولی خوب پسرها بیشتر هستن چون هیچ علایمی روشون نمیمونه
مگه میشه؟من هر جوری خواستم از زیر زبون شوهرم بکشم وا نمیدهولی مطمعناااا همه پسرا داشتن
از زیر زبون ک نمیشه کشید
امروز داشتم باهاش حرف میزدم درمورد مبتلایان hpv حس کردم خیلی استرس گرفت هی درمورد تست و دوره کمون بیماری و این چیزا میپرسید
کسی که با پولی رابطه داشته رو بنداز سطل اشغالچون بازم تکرار میکنه
خب فقط فعلا در حد یه توهمه
ثابت نشده