2777
2789

بچه ها پدرمن بشدتتت کنترلگر و حالت رئیس طور داره خداشاهده ۲۰ سالمه دلش میخاد همه چیو کنترل کنه الان من بدبخت شدم به کنار همه دوران تحصیل میگفت بخون بخون لخون حتی بیشتر اوقات کتاب دستم بود ادا درمیوردم دارم میخونم ساعتها تو اتاق نتیجش شد دوسال پشت کنکور‌موندن من 🤦‍♀️

لحن دستوری داره گاهی اوقات و ما باید اطالعت کنیم خیلی اخلاقای خوب دیگم داره بخدا بی انصافیم نمیکنم همیشه حمایتم کرد چیزی ببینه دلم میخاد یه دقیقه هم صبر نمیکنه  حتی نگم برام میگیره اما بخدا با این چیزا اون محدودیتی که کل عمرم تجربه کردمو نمیتونه بشوره ببره . سر خیلی از مسائل فقط درس نیست 

خیلی چیزای دیگ بهم اجبار کرده اصلا من بدرک من سنم گذشت اما الان داداش بدبختم دلم میسوزه ۱۲ ۱۳ سالشه 

همش  بهش گیر میده بهش چرا سرت تو گوشیه بسه . 

میدونم گوشی زیاد خوب نیست اما اینجوری که با لحن دستوری داره میپره بهش بخدا بدتره بدتر لج میکنه حالا من صبوری کردم گاهی اوقات اما داداشم پسره  بی صبره بیشتر لج میکنه و صدالبته ناراحتم میشه 

خستم 

کاربری دست سه تا دوست👩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرتو که نمیتونی کاریش کنی خودتو تغییر بده اگه شوهر بود میگفتم طلاق

چ تغیری بدم به خودم؟

من کم تا الان خودمو باایشون وفق ندادم 

بسمه 

حالا من هیچی تهش کنکور قبول میشم بالاخره میرم خوابگاه 

این داداشم چی ؟ بخدا دلم از الان واسش کبابه 

هوشش خیلی زیاده اما زیاد علاقه ای به درس نداره  اونم قراره اجبار بشه به درس،؟ یا مطئنم نوع پوشش هم دراسنده مخالف سلایق پدر خواهد بود اون چی 

کاربری دست سه تا دوست👩

چ تغیری بدم به خودم؟من کم تا الان خودمو باایشون وفق ندادم بسمه حالا من هیچی تهش کنکور قبول میشم بالا ...

لازم نیست برا داداشت پدری کنی و براش دلسوزی حساب نشده کنی لابد صلاحشه همچین پدری داشته باشع هر جا کمکی لازم داشت فوقش دریغ نکن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣