2777
2789

بچه ها اسکرین پیام ها رو میذارم و زود برمیدارم …

نظر بدید حق با کیه!؟

ما مستاجریم ، اول زندگیمونه و باید پولهامون رو جمع کنیم بتونیم ی روزی خونه بخریم !!

ولی همسرم خیلی ولخرجی میکنه ، همش تا پول دستش میاد یا گوشی آیفون میخره یا ی مسافرتی میریم ، کلا یهو سرحساب میشیم میبینم پولمون رو به فنا دادیم ، تا حالا توی این چند سال نتونستیم مبلغ خوبی رو جمع کنیم تازه گاهی ضرر دادیم طلا فروختیم و فلان

همش رو به فنا میدیم، واقعا کسی که خونه نداره هنوز چرا باید گوشی آیفون داشته باشه !؟ بنظر من منطقی نیست 

حالا هم ی پول خوبی بدست آورده من گفتم بیا طلا بخریم و ی مبلغ کمی رو هم استفاده کنیم روحیه مون خوب بشه ولی شوهرم تا گند نزنه توش ول کن نیست ، من گفتم بیا ی کربلا دونفره بریم، چون این چند سال همش اربعین رفتیم ، رفته تور هوایی پیدا کرده نفری ۲۲ میلیون😐🤦‍♀️

من جات باشم همه رو طلا میخرم بیخیال سفر و حال خوش 

بچسب به خرید خونه بعد حال خوشم میا 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مردا همش دردسرن

حالا شوهر من از اب میخواد کره بگیره 

واسه خوراک هرچی بخوایم میخریم 

پوشاک رو با وسواس خرج میکنه 

بقیه چیزام در نظرش اضافین 

هر بار اون شعره رو برام میخونه ک گر با دو کف دست توان خورد اب .......😑

من جات باشم همه رو طلا میخرم بیخیال سفر و حال خوش بچسب به خرید خونه بعد حال خوشم میا

واقعا نیاز به ی دلخوشی کوچیک داریم ی کمش اشکال نداره ولی نه اینطوری که شوهرم راه به حالش نمیبره همه رو می‌خواد خرج کنه

قیمت تور یک هفته ای هست که قیمتش خیلی عالیه ،یعنی برای خودت ارزش قائل نیستی یه سفر راحت بری ؟زمینی چیه دیگه 

احساس میکنم داری با کارات گند میزنی به زندگیت 

اگه قراره جلوی ولخرجی رو بگیری نیازی به فحش وتحقیر نیست خیلی با روش های قشنگ تری میشه این کارو کرد 

یه کاری نکن شوهرت حالش از زندگی با تو بهم بخوره و دیگه واست تره هم خورد نکنه 

با زبون نرم بهش یه تیکه طلا چشممو گرفته لطفا برام بخر 

زندگی میدون جنگ نیست عزیزم البته ببخشید یکم تند گفتم ولی رفتارتو درست کن تا زندگیت پس معرکه قرار نگرفته

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

واقعا نیاز به ی دلخوشی کوچیک داریم ی کمش اشکال نداره ولی نه اینطوری که شوهرم راه به حالش نمیبره همه ...

اسی بگی بخوام مثلا انگشتر بخرم نمیخره؟

اگه میخره هر ماه تیکه تیکه طلا بخر 

بالاخره بهتر از هیچیه 

چقدر بد باهم حرف میزنید 

حاجی... خفه شو... و... 

حالا جدا از اینا شما خودت یکم مدیریت کن ولی نه که کل پولتونو بدید برای جمع کزدن بنظرم باید زندگی کرد ایفون دوست داره ایفثن هم خرید سفر هم برید ولی حسابتون رو صفر نکنید اول کاری یه مقدار پول رو بردارید با یاقیش همه کار کنید از سفر و خوش گذرونیتون نزنید اصلا 

واقعا نیاز به ی دلخوشی کوچیک داریم ی کمش اشکال نداره ولی نه اینطوری که شوهرم راه به حالش نمیبره همه ...

ببخشیداینجوری همسرتوفراری میدی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خدا صبرت بده. مرد ولخرج خیلی بده. درسته تو لحظه کیف میکنی اما آینده ای نداری. بگیر پولارو ازش حتی شده با جنگ و دعوا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببخشیدا عقل نداره راحتهبرو همین امروز سکه بخر چون اجرت نداره تا دوسال دیگه کلی سود میکنی یا طلای شکس ...

خب قرار بود طلا بخریم هنوز پولش رو نزدن به حسابمون بتونم پول رو نجات بدم 😂 هنوز‌پول نیومده توی حساب داره اینطوری برای خرج کردنش برنامه میریزه🤦‍♀️