2777
2789
منم وقتی تلفن‌زنگ‌میخوره ! از پاسخ به ۱۹۹۸بود فکر کنم رو‌بک‌سا اون کراش بودم دلم‌میخواست یه بار نقش‌ ...

کاپلش با دختره خیلی خوبه 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شربت زغال اخته

برنامه مستر شف ترکیه

برنامه لیگ نخبگان

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

از بین سریالای ایرانی که نوشتی کدومش قشنگ تره؟

سوجان و مهیار عیار رو صدا و سیما نشون میده ..هر دو تاشون از نظرم خوبن ..فقط موضوع سوجان کمی تکراریه ولی به نظرم بازم خوبه پ

بقیه نمایش خانگی هستن ...

غربت = مزخرف 

قهوه پدری = یه سریال کمدی مزخرف دیگه 

جوکر این قسمتش خوب نیست ..خانوما زیاد جالب نیستن 

نوروز رنگی = عالیه حتما ببینید ...البته اینو قبلا صدا و سیما نشون داده ولی به خاطر پسرم دوباره گرفتیمش که ببینیمش ..من که خوشم میاد ازش ..سریال کمدی هست ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

وقت ندارم زیاد 

سوجان شبکه اول بدک نیست 

برا ما که رو آی فیلمه 

خودم شبکه ورزش و دوست دارم تایم داشته باشم

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سوجان و مهیار عیار رو صدا و سیما نشون میده ..هر دو تاشون از نظرم خوبن ..فقط موضوع سوجان کمی تکراریه ...

ممنون عزیزم...سوجان رو داریم می‌بینیم نوروز رنگی هم شروع میکنیم ببینیم

موضوع لیلا چیه؟

یه دختر کوچولو خیلی خوشگل بور چشم رنگی هست به نام لیلا با نامادری و پدرش زندگی میکنه بعدش نامادری خیلی لیلا رو اذیت میکنه و اینا میخوان خونشون رو بفروشن ولی این نامادری دو نفر رو اجیر میکنه که پول رو از شوهرش بدزدن چون شوهرش رو دوست نداره میخواد پولا رو بالا بکشه با عشقش فرار کنه بعد خلاصه پدر لیلا اینو میفهمه و طی اتفاقاتی پدر لیلا کشته میشه و نامادری دختر بچه رو یه جایی که همه بچه های فقیرن ول میکنه و بعدش سال ها میگذره که لیلا اومده از نامادری انتقام بگیره 

و عاشقانه هم هست خیلی قشنگه حتما ببین 

انگار این خیلی طرفدار داره

سریال های کره ای معمولا طرفدار زیاد دارن خصوصا دخترای نوجوون و جوون ...به قولی این سریالهای بیشتر تینیجری هستن :)))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........