2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خب همینه کلا😂ما دونفریم راحت میزنیم تلویزیون نگاه میکنیم اسپارتاکوس و وایکینگ ها و گیم اف ترونز ...

من و شوهرم قبلا که بچه کوچیکتر بود و مدرسه نمیرفت تا ساعتای 3 شب مینشستیم و این سریالا رو نگاه میکردیم  ..عاشق وایکینگ ها و گات بودیم ..اسپارتاکوس هم که دیگه جای خود دارد 😂

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بک سا اون توی ریپلای نبوده کهتوی مسترسانشاین بود

چرا بود تو یکی از سری ریپلای ها بود که دختره چشم سبز بود لهجه پوسانی داشت  دمپایی رو‌جوری تلفظ‌میکرد که معنیش یه چیز بد میشد و اخر فیلمم دختره به اون نرسید یه دختره دیگه اومد که لهجه اش مثل اون‌بود و در دم‌عاشقش شد 😁

راستی یادم رفت بگم بازی بخت خیلیییی قشنگه طنز هم هست عاشقانه هم

اخیی این اره خیلی قشنگه

جمره بایسل و آیتاچ شاشماز

من بخاطر پسره میخوام شهرزاد ترکی رو هم ببینم نقش فرهاد رث بازی میکنه

اخیی این اره خیلی قشنگهجمره بایسل و آیتاچ شاشمازمن بخاطر پسره میخوام شهرزاد ترکی رو هم ببینم نقش فره ...

تو حکیم اوغلو هم بود عشقه زینب بود 

دیدی؟ 

من که زینب رو خیلی دوس داشتم خیلی قد بلند و خوشتیپه 

نه حکیم اوغلو رو ندیدم هنوز قشنگه ببینمش؟

راستش نمیدونم خوشت بیاد یا نه 

پزشکیه دقیقا مثل دکتر معجزه گر نمیدونم اونو هم دیدی یا نه 

ولی من از داملا کولبای خوشم میاد میدیدم 

حالا یه قسمت ببین اینها 

من از اوچ کوروش و نفوذی هم خیلی خوشم میومد 

شما چه سریال هایی دیدی ترکی 

راستش نمیدونم خوشت بیاد یا نه پزشکیه دقیقا مثل دکتر معجزه گر نمیدونم اونو هم دیدی یا نه ولی من از دا ...

اوو پس حتمااا میبینمش عاشق ایم سبک فیلمام 

اره دیدم اونو

من تازه شروع کردم به سریاا ترکی دیدن

کاراسودا... عشق تجملاتی.. معصومیت... عشق ممنوع.. عشق حرف حالیش نمیشه رو تا نصفه دیدم