2777
2789

بعد از آشنایی و تحقیق زود عقد نکنید یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش خیلی کمتره قبل عقد

راجب نحوه آشنایی هم از قبل صحبت کنید

مشاوره هم برید بهتره

مهریه خیلی کم قبول نکنید از قبل صحبت کنید توافق کنید  پست آخر میگم چرا

راجب بیماریتون اگه خاص نیس و نپرسیدن نیازی نیس بگین ، راجب دوستی قبل ازدواج هم بهتره نگید ولی اگه هم خواستین بگین قبل آشنایی حضوری بگین اگه نگفتین دیگه نگید بهتره مخصوصا راجب دوستی قبل ازدواج  

راجب اینکه اگه دلتون با کس دیگه ای هست صبر کنید فراموش کنید و البته علاقه داشتن گناه نیست می تونید مثل خواهر یا برادر دوستش داشته باشید ازش فاصله بگیرید و نگاه و رفتارتون باهاش سنگین باشه و هروقت علاقه پیدا کردین ازدواج کنید اگه هم خواستین بگین باید قبل عقد بگین اگه نگفتین دیگه نشون ندید و سعی کنید کمرنگش کنید و با همسرتون خوب باشید 

اگه به فرض که نشد در عذاب بودین ، باعث عذاب بقیه هم شدین ، جدایی براتون بهتره شرایطشو فراهم کنید جدا بشید ، ولی خب بهتره نگید دلیلش اینه پنهان کنید خب یه درصد احتمال بدین جدا نشین اونوقت به ضررتونه جدا بشید هم همینطور  

راجب خونه هم قبل آشنایی حضوری صحبت کنید که خونه مستقل می خواید و بعدا هم تاکید کنید حتی تو یه کوچه هم نباشه بهتره و موقع زندگی مشترک هم به هیچ عنوان قبول نکنید کنار اقوام زندگی کنید

خیلی سختی و مشکل داره از زندگیتون سر درمیارن اگه بحث بشه حتی با بچتون ؛  آبروتون میره و حرف و حدیثا بیشتر میشه

شاید خواستید یه چیز خصوصی به همسرتون اصلا آروم هم بگید ممکنه رد شدنی بشنون راحت نیستید گاهی صدای موزیکو زیاد کنید حرف درمیاد اگه هم به فرض که عایق صوتی خوب داشته باشه یا بذارید این حل بشه ، نمی تونید بپیچونیدشون هروقت بخوان سریع میتونن بیان خبردارن کی خونه ای ، کی خونه نیستی ، کی خانواده ات میان ؛ شوهرت چی می خره و چقدر ، چی می پوشی اینارو بیشتر و راحت تر خبردار میشن و ممکنه یه حرفی دربیارن 

بخوای قطع رابطه کنی هم همدیگرو بیرون می بینید و چشم تو چشم میشید همش و مشکل میشه 🤦🏻‍♀️

راجب حق و حقوق ها هم سرچ کنید هر حقی رو می خواید قبلش راجبش صحبت کنید و ثبت کنید البته بازم ممکنه طرف بزنه زیرش ، ولی خب صحبت راجب خواسته ها  و مدرک گرفتن و از همه مهم تر زمان برای شناخت واجبه

ادامه پست بعدی ...

اینکه طرف با سیاست رفتار کنه به خودش برسه راجب همه چی سعی کنه بهتر بشه و بدتر نشه خیلی موثره راجب سلامتی ؛ درمان بیماری خودش و بقیه ، آشپزی ، نظافت ، زیبایی ، اندام ؛ تیپ ،شغل و درآمد ، عزت نفس همه ی اینا مهم هست که با سرچ گوگل و نی نی سایت بهتر میشه و هزینه ی زیادی نداره سعی کنید خودتون تلاش کنید از راه طبیعی و با هزینه کم و اگه نیاز به هزینه زیاد و جراحی هم بود که اونم یه جوری جور کنید (ان شاءالله جور بشه) در حد معقول و طبیعی خوبه ، هیچوقت دیر نیس تو هر سنی و هر شرایطی سعی کنید به خودتون برسید  

حالا نمیگم صد درصد ولی به فرض که تاثیر نذاره خوبه به خودت برسی به خاطر خودت  

الویت اول هرکسی باید خودش باشه و بقیه هم نهایت برابر با خودتون مهم باشن و البته باید دوطرفه باشه یا بشه

وقتی ازدواج می کنی باید الویت اول زندگی جدیدت باشه همسرت و بعد فرزندت و بعد بقیه آدما

ولی اینم هست که باید تشخیص بدید و سعی کنید حرف ناحق رو گوش ندین و طرفدار ناحق نباشید وگرنه به ضرر خودتون میشه و کارماشو پس میدین  حالا نمیگم من هیچ ناحقی نکردم قطعا منم بدی داشتم هیچکس کامل نیست

یه وقتایی آدم ممکنه مثلا واسه کسی که دوستش داره یا اصلا از روی انسانیتش و البته به دلایل منطقی هم باید باشه از خودگذشتگی کنه از خودش و مثلا همسرش بگذره و قانعش کنه و بعد براش جبران کنه این فرق داره اشکالی نداره

در کنار عشق باید منطق و انسانیت هم باشه 🤗

ادامه پست بعدی ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بین همسران رابطه عاطفی خیلی مهم هست کمبودی برای هم نذارید

حتی اگه حسی نداشتین یا همسرتون محبت نکرد بازم محبت کنید بالاخره اونم محبت می کنه امیدوارم

وقتی آشتی هستین همه جوره محبت کنید البته نه افراطی چون ممکنه به مشکل بخورید اگه هم طرفتون محبت افراطی داره باهاش صحبت کنید که تغییر کنه اگه وابستگی ناسالم دارید سرچ کنید راجب نشانه ها و درمان ،  درمان کنید و اگه همسرتون اینطوره بهش بگید درمان کنه

اگه دلخور شدین همون موقع یا بعدا که آروم شد با سیاست جواب بدین صحبت کنید با سیاست یا پیام بدین ، اگه شورشو درآورد محبت نکنید تا بیاد سمتتون نیومدم تنبیهش کنید چندروز تا یک هفته زیاد طولانیش نکنید بعد با سیاست برید مثلا بگید نمیخوام عذاب بکشی دیگه و ...  وقتی از دستتون بده قدرتونو بیشتر می فهمه و می بینه که چه سخته نبود محبتتون و به چشمش میاد و اینکه می فهمه اگه شورشو دربیاره به ضرر خودشه

درد و دل کردن حتی بحث هم گاهی لازمه آدم سبک میشه بگید یا گاهی پیام بدید ، مخصوصا به همسرتون گاهی پیام بدین اینجوری بهتره آدم راحت تره سر و صدا هم نداره که بقیه بشنون ،  البته باید هرچیزی رو نگید که علیهتون استفاده نشه میتونید به مشاور یا سایت هایی مثل نی نی سایت تو خصوصی به کسی که مطمئنید غریبه اس با کاربری ناشناس بگید

راجب مشاوره  اگه براتون نیازه سرچ کنید مشاور آنلاین نی نی سایت یکی تبلیغ کرده خانوم هست ازش مشاوره بگیرید ویس میده بعدا سر فرصت که همسرتون حالش خوب بود بذارید ویس هارو گوش بده و البته میشه مشاوره حضوری رفت و صداشو ضبط کرد ولی خب آنلاین راحت تره

بین همسران خب بحث جزئی ممکنه گاهی باشه شما خودتون هم باید سعی  کنید حواستون به رفتارتون باشه پیشگیری کنید و با سیاست جواب بدین همون موقع یا بعدا حرفش افتاد یا حرفشو بندازید بگید یا پیام بدید ، البته درکم کنید که رفتار شما و شرایط (مثلا درگیری فکری ، خستگی ، گشنگی)  هم باعث میشه و اینکه خودتونم خب ممکنه با رفتار بقیه و شرایط گاهی عصبی بشید و جور دیگه رفتار کنید ؛ سعی کنید از کاه کوه نسازید و قوی باشید و از هر حرفی قهر و دعوا راه نندازید و ادامه ندید که بیشتر ناراحت نشید سعی کنید کاری کنید ناراحت نباشید برای زندگی بهتر ، سلامتی ، زیبایی ، شادابی و دشمن شاد نشدن

البته باید از هر حرفی هم ساده رد نشید که سوءاستفاده نکنه و بذاره پای سادگیتون

تاپیک سومم راجب کنترل استرس رو بخونید با همسرتون و بقیه هم صحبت کنید و کمکشون کنید

ادامه پست بعدی ...

بعضی از اطرافیانم که هرکاری کنی تغییر نمی کنن و میگن هرکاری هم کرد بذار باز بگیم حرصش دربیاد و به هدفمون برسیم هدفشون خالی کردن کمبودهاشون رو کسایی هست که هیچ تقصیری نداشتن ولی چون حس می کنن می تونن براشون اینکارو کنن تا با خودشون برابر بشن یا بعضی از خانواده های همسر هدفشون به غیر از اون اینه که همسرت فقط سمت اونا باشه که فقط باب دل اونا رفتار کنه تا به نفعشون باشه ، حسادت و رقابت می کنن هدفشون اینه که جدایی یا حداقل سردی بندازن اینجوری دلشون خنک بشه ولی الکی تظاهر می کنن که دوستون دارن تا از دستتون ندن و الکی رفتارهاشونو توجیه می کنن

بالاخره از تناقض رفتاریشون همه متوجه میشن و اینکه آدم سنش میره بالاتر تجربه هاش بیشتر میشه بقیه ، فیلم ، مجازی ، مشاوره و حتی کارما هم تاثیرداره و بالاخره آدم چشمش به روی حقیقت باز میشه

چون اگه واقعا آدم کسی رو دوست داشته باشه راضی هست با علاقه دوطرفه زندگی کنه و پایدار باشه و آرامشش بهم نخوره و از زندگی لذت ببره    

درسته شاید گاهی از نظرشون هدفشون جبران هست و به فرض که حق باشه ولی خب بعضیا ناحقم میگن و از اولم همینن حتی اگه سعی می کردی اکثرا خوب باشی براشون و  سوءاستفاده می کنن

طرف میتونه تا عمر داره تلاش کنه برای حس آرامش و خوشبختی  ؛ با ناحقی کردن به دیگران هیچوقت نمیشه به هدف رسید یه روزی به ضرر خود آدم میشه

می خوان دلشون خنک بشه شاید بشه ولی چه فایده آخرش دلشون کباب میشه چون بالاخره شما و کارما ناحقی هاشونو جبران می کنید

معمولا خانواده ی همسر هستن که بیشتر مقصرن

سعی کنید اینجور آدما رو بالاخره کلا حذف کنید و مهمونی هم با دعوت برید 

شاید همسرتون رضایت نده و اگه رضایت بده زندگی رو براتون زهر کنه تا تسلیم بشید بالاخره یه روزی که بشناسشون و حسش عوض بشه بالاخره از ته دل رضایت میده و البته اگه خیلی اذیتین و قبول نمی کنه آخرش میگم چی بگید که رضایت بده نهایت جدا میشید بهتره تا اینکه عذاب بکشید و ازتون سوءاستفاده کنن 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سعی کنید جوری رفتار کنید دشمن شاد نشید یا دیگه نشید  و البته خیلی از خوشی هاتونو پنهان کنید یا یه چیز کلی از مشکلتون بگید یا حتی همینجوری که چشم نخورید یا کسی به ناحق کاری نکنه به مشکل بخورید

کمک کردن و محبت به بقیه هم حال آدم رو خوب می کنه البته به شرطی که بهتون آسیب نزنن و خب دعای خیرشون هم بهتون بر می گرده

سعی کنید به ناحق بد کسی رو نخواید و به ناحق بدی نکنید و دل نشکونید چون همینا به آدم برمی گرده حالا نمیگم هیچ اشتباهی نکردم و بدی ندارم نه قطعا داشتم ، هیچکس کامل نیست

ادامه پست بعدی ...

ببخشید که اینا رو میگم 🙈

راجب 🙈

به همسرتون خواسته هاتون رو بگید و از اونم بخواید که بگه ، درصورتی که مشکلی بود حل کنید و اگه دلایلی داشتید قانعش کنید خلاصه همدیگرو راضی نگه دارید  

هر مشکلی که فکرشو کنید درمان داره گوگل و نی نی سایت سرچ کنید قبلا برای اینکه اطلاعاتم بیشتر بشه گوگل و نی نی سایت مطالعه کردم میدونم راهکارهارو برای همه چی راه حل هست

تلاش کنید از لحاظ های دیگه هم بهتر بشید روی این موردهم تاثیرداره

ادامه پست بعدی ...

اگه مشکلی دارید حالا هرچی رابطه یا وضع مالی و.. سعی کنید تا مشکلاتتون حل نشده بچه نیارید به همسرتون هم بگید یا پیام بدید که اول باید مشکلات حل بشه و ثابت بشه که حل شده زمان طولانی ، بچه هم از رابطه بد پدر و مادر دلش می شکنه و در کنارش حواسمون به قدرت باروری و درمان باشه و راجبش گوگل و نی نی سایت سرچ کنیم اطلاعاتمون رو بالا ببریم و اگه شرایطش بود بچه بیاریم اگه دور ازجون دیر شد یا نشد هم نشد یا بدون بچه زندگی می کنیم یا به سرپرستی بگیریم خواست خداست و حتما به صلاحمونه ؛ آدم باید تو سختی هم کنار هم بمونه ولی خب اجباری نیست بخوای میارم و بخوای جدا هم میشم ( تا بعدا منتی سرتون نباشه )

حداقل وقتی مشکل دارید سعی کنید بچه کم بیارید هرچی کمتر بهتر

تو سختی ها هم باید کنار هم موند و همدیگرو درک کرد و برای حل مشکلات همدیگرو کمک کرد

مثلا راجب بچه اگه دوراز جونتون نشد که گفتم  👆🏻

راجب بیماری ها👇🏻

دور از جونتون ، هر بیماری درمان داره درمان قطعی هم نداشته باشه میشه درمان کنی کنترل بشه بهتر بشه و بدتر نشه (سرچ کنید گوگل و نی نی سایت کلی راهکار هست ) و نیاز بود تحقیق کنید برید پیش دکتر خوب

راجب وضع مالی 👇🏻

اگه دور ازجونتون همسرتون کل پولاشو از دست داد ، برنامه دیوار سرچ کنی خونه ی سرایداری هست جای زندگی و حقوق بهتون میدن

البته طرف خودش و اطرافیان باید حواسشون باشه خواسته یا ناخواسته باعث بیماری و بی پولی کسی نشن و کمک کنن اگه درتوانشون هست

ادامه پست بعدی ...

انگشتر حِرز امام جواد برای خودتون ، همسر و فرزندتون بگیرید برای پیشگیری و حل مشکلات ، دفع چشم زخم ، دفع طلسم ، شیطان و جن خوبه و کلی فواید داره (البته تاثیرش کمتره چون که گناه کنی خدا کمتر هواتو داره بالاخره هیچکس بی گناه نیست )

تو پذیرایی و ماشین هم قرآن بذارید تاثیر خوبی داره

ادامه پست بعدی ...

نباید جوری رفتار کنید که فکرکنن در هرشرایطی می مونید و هر عذابی رو تحمل می کنید چون ناچارید و ازتون سوءاستفاده کنن اگه اینطور بودن و هرکاری کردین مشکلات حل نشد

حتی اگه از نظرتون علاقه دوطرفه هم دارید وقتی مشکل دارید باید یه جوری حلش کنید اگه مشکلتون هیچ جوره حل نشد همه جوره تلاش کردین ولی همسرتون ناحقی می کنه آرامشتونو بهم می زنه

بگید یا پیام بدید

👇🏻

تو اگه دلخورم کنی بالاخره منم عکس العمل نشون میدم به ضرر خودت میشه هیچی هم نگم خب مثلا عصبی بشی به خودتم آسیب میزنی اگه میخوای خوب باشم خودتم خوب باش  حق نداری بهم بی احترامی کنی اگه بی احترامی نکنی منم هیچوقت بی احترامی نمی کنم

بیا یا زندگیمونو درست کنیم یا جدا بشیم اگه زودتر جدا نشدم خواستم تلاش کنم زندگیمونو درست کنیم

نهایتش میرم تنها زندگی می کنم خودت طلاقم میدی یا خودم میرم برای کارهای جدایی ؛ طلاقم هم ندادی ، ندادی ، من که نمیخوام ازدواج کنم

بچه هم داشتم جدا می شدم میشه پیش یکیمون یا در کنار یکی از خانواده هامون بمونه و اون یکی بره گاهی بهش سر بزنه ، ببره بیرون و خونه اش گاهی بهش زنگ بزنه هدیه بخره بهش پول بده و.. یه جوری محبت کنه که کمبودی حس نکنه

اگه به سن تکلیف برسه خودش میتونه انتخاب کنه با کی بمونه نهایتش وقتی رفت خوابگاه دانشجویی یا ازدواج کرد جدا می شدم من در هرسنی بخوام جدا میشم و مهم تر از همه چیز آرامشم هست و نمیخوام  آرامشم بهم بریزه و همینطور آرامش تو هم بهم نریزه

بچه با یکی با آرامش زندگی کنه بهتره تا اینجوری رابطه ی بد پدرومادرشو ببینه و دلش بشکنه ، بچه هم حتی ممکنه بگه چرا منو آوردی چرا جدا نشدی جداشو

ادامه پست بعدی ...

حتی اگه هیچ پولی نداشتید ، حمایت خانواده هم نداشتید حق طلاق هم نداشتید و مهرتون رو هم نداشت یا نخواست بده

بگید یا پیام بدید 👇🏻  

نهایتش مهرمو می بخشم توافقی جدا شیم (البته درصورتی که مرد خودش پولاشو نیاز داره وگرنه مردی که مثلا دوتا خونه داره یا یه خونه دیگه میتونه رهن کنه چی میشه اینکاروکنه) 

برنامه دیوار سرچ کنی ، پرستاری کودک یا سالمند هست بعضی جاها سوییت مجزا هم میدن برای استراحت (بعضیا بچه داشته باشی هم قبول می کنن) مرخصی هم میدن ، هم جا بهت میدن ، هم خورد و خوراک میدن و هم حقوق میدن ،ولی خب چون ممکنه معتبر نباشه با هم بریم یا می تونم گوگل و مسیریاب بلد سرچ کنم شرکت پرستاری با اسنپ برم دنبال کار ، بعدِ جدایی  

(به فرض که هیچ پولی نداشتید و همسرتون هزینه ی پیدا کردن کار رو نداد بخشی از جهیزیه اتون رو بفروشید جور کنید )

خلاصه یا زندگیتون درست میشه ان شاءالله یا دورازجون جدا میشین که ان شاءالله زندگیتون درست میشه امیدوارم

بذارید بدونه اجباری نیست به موندنش ، بذارید بدونه ممکنه از دستتون بده اشتباه کرده و می فهمه که چه سخته، بذارید بدونه قوی هستید برای خودتون ارزش قائلید  سوءاستفاده نکنه

اگه واقعا سعی کردین اکثرا خوب باشین و هر تلاشی کردین که زندگیتون بهتر بشه همچین زنی رو نباید از دست داد و معمولا نمیخوان از دست بدن اگه هم راضی بود همون بهتر که همچین آدمی بره

شما هم حتی اگه کلا بی پول باشید کار کنید بعدا پول جمع کنید تنهایی زندگی کنید یا با یه فرد بهتر ممکنه در آینده ازدواج کنید دوستی رو بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید یا اگه اهلش هستید با یه مجرد که عاشق هم هستید دوست بشید 

ان شاءالله همیشه سلامت باشید 😊