الان خودم و ابحیم ۵۷ میلیون تو کارتمون هست و بابام ۴۶ میلیون پول داره و ۱ سکه قرار بود اینا رو بزاریم رو هم + یکم طلا که کوییک برای منو ابحیم ثبت نام کنیم اما الان برداشتن ثبت نام رو
به نظرتون پراید دست دوم بگیریم ( باید طلامونو بفروشیم )
یا اینکه منو ابحیم با پولمون طلا بگیریم همینجور تا سال بعد که دوباره زدن ثبت نام کنیم برای کوییک ؟
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
عزیزم این حرفا چرته ک میزنن من پراید داشتم کوییکم داشتم پراید و کوییک هیچ فرقی ندارن باهم..یه ماشین ...
ممنونم بابت راهنماییتون چشمم بیشتر باز شد 💐
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.