2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس کسی که پیرو اسلام باشه به بهشت میره ؟ جوری که اسلام وعده داده ، درسته؟

اگه واقعا مسلمون باشی اره 

نه که فقط دینت اسلام باشه ولی خلاف قوانین اون زندگی‌کنی

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

انسانیت و شعور به خدا فرقی ندارهمن شیعه هستم پارتنرم سنی باید انسانیت داشته

سلامت باشین ، اگه پارتنرت مثل هندی ها به گاو اعتقاد داشت بازم به خاطر عشق و علاقه ای که بینتونه باهاش میموندی؟

من

اگه واقعا مسلمون باشی اره نه که فقط دینت اسلام باشه ولی خلاف قوانین اون زندگی‌کنی

پس تکلیف کسای که دینی ندارن یا اسلامی نیستن چیه؟ خب اسلامی های واقعی میرن بهشت ، اگه کسی دین براش تعریف نشده باشه و هیچ خبری از خدای شما نداشته باشه به ناخواسته میره جهنمی کا باز اسلام وعده داده؟

من

پس تکلیف کسای که دینی ندارن یا اسلامی نیستن چیه؟ خب اسلامی های واقعی میرن بهشت ، اگه کسی دین براش تع ...

اونایی که دین ندارند خودشون تهش به پوچی میرسن و گناهانی که توی هر دینی قابل بخشش نیست رو تاوان پس میدن.

کارما رو دیگه همه قبول دارند.

در مورد کسی هم که دینش اسلام نیست خداوند مطابق به دینش جزا یا پاداش بهش میده 

ولی کامل ترین دین توی کل جهان اسلام هست .

پس تکلیف کسای که دینی ندارن یا اسلامی نیستن چیه؟ خب اسلامی های واقعی میرن بهشت ، اگه کسی دین براش تع ...

اینم بگم که کسی اگه از دین اسلام برگرده به دین پایین تر کافر محسوب میشه و جهنمی هست .