2777
2789
عنوان

من چطور دوست پیداکنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 91 پست
نمیدونم.. مثلا برم چیبگم بهشونالبته میدونم همکلاسیم ازمن متنفر نیست نمیدونم‌چرا بعدازاین سوءتفاهمه ح ...

وا

خب همکلاسیته دیگه اصلا مگه محدوده به چندنفر...اصلا ازین ادمای سم و خز دوری کن بابا

خب مثلا میتونی اگه اهل فیلم هستی ازین ظریق وارد شی اگه اهل کتابی ازین طریق مثلا یه کتاب یا فیلم یا سریال یا انیمه مشترک با همکلاسیات پیدا کن و پیرامون همون بحث کن

یا اگه تو‌گروه داری اونجا حرف بزنن خود به خود رو وجه اجتماعیت تاثیر میزاره 

امروز برجم، کاملا زهر مار.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واخب همکلاسیته دیگه اصلا مگه محدوده به چندنفر...اصلا ازین ادمای سم و خز دوری کن باباخب مثلا میتونی ا ...

الان داشتم یچیزدیگه میگفتم باهاشون وجه مشترک ندارم😂

منظورم اینه که.. خب اون خزنیستش که تازه ازمنم بهتره من خب فقط میخواستم دوستش بشم بعد بنظرت بغل دستیش بدونه ازش خوشم میاد اونم می‌دونه؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اخلاقیات چطوره؟ شاید رفتار تو مشکل داره که کسی سمتت نمیادولی در کل نباید منتظر بمونی کسی بیاد پیشت ب ...

راستش یکم زودرنجم

واخب همکلاسیته دیگه اصلا مگه محدوده به چندنفر...اصلا ازین ادمای سم و خز دوری کن باباخب مثلا میتونی ا ...

بعد اوناغریبه اند اونا بیان پیشقدم بشن خب

تازه میخواستم واسه یکی نقاشی بکشم بهش گفتم عکستوبفرست ولی من نقاشی رودیگه نمیخوام ادامش بدم، به بابام هم گفتم برام بکشه ولی میگه عکسش روباید پرینت بگیری

من نمیخام به دختره بگم نمیتونم نقاشیت روبکشم

بنظرت چیبگم؟

الان داشتم یچیزدیگه میگفتم باهاشون وجه مشترک ندارم😂منظورم اینه که.. خب اون خزنیستش که تازه ازمنم به ...

بابا دختررررر...بخدا فکر کردم نهایتا کلاس هفتم باشی

کلاس یازدهمییییی

این کارا چیه بابا  هر کیو دلت خواست باهاش حرف برنی برو حرف بزن اصلا چیکار دوستش داری

منم همینطوریم سریع با یه حرف اعصابم داغون میشه ولی خب من و تو نباید بزاریم بقیه بفهمن که همچین اخلاق ...

اهان منکه نمیتونم تنهایی مشکلمو برطرف کنم تو چطور؟

بابا دختررررر...بخدا فکر کردم نهایتا کلاس هفتم باشیکلاس یازدهمیییییاین کارا چیه بابا هر کیو دلت خوا ...

نه خب مشکلم جای دیگست دوتا مشکل دارم

یکی اضطراب اجتماعی با یکی طرز فکرغلط

منظورت چیه که نمیتونی تنهایی برطرف کنی توقع داری کی کمکت کنه؟

نمیدونم یه آدم نپخته ام، یه ادم نرسیده تنهایی که نمیشه به کمک کسی نیازدارم چندوقته اینجوری موندم

بعد اوناغریبه اند اونا بیان پیشقدم بشن خبتازه میخواستم واسه یکی نقاشی بکشم بهش گفتم عکستوبفرست ولی م ...

خب بهترین کار اینه بری بهش بگی دیگه مسئول نقاشی کشیدنش که نیستی مثلا میتونی بهش بگی ببخشید و اینا یه مشکلی پیش اومد و وقت نکردم بکشم...اگرم حس میکنی وقتتو نمیگیره کشیدنش خب میتونی واسه تحکیم رابطت با دختره بکشبش