2777
2789

آره زشته واقعا 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه صاحب خونه خوش رو باشه حس خوش آمد داشته باشم اصلاااا مهم نیست غذاش چی باشه...حتی نون و پنیر باشه ...

باور کن یکی از اقوام ما عروسمون رو پاگشا کرد برنج کوکو جلوش گذاشت ما میدونستیم این ته توانش بوده ولی اینقدر خوش رویی کرد عروسمون حرفی برا اعتراض نداشت البته عروسمون ماهه

اه لعنتی چه لاکژری

اره حامله نباشی دلت بخواد😂😂😂

بخدا خودم کوپ کردم

از بیرون اومده بودن ولی زشت نبود؟یه گوشت چرخ کرده ای چیزی میریختن تو ماهیتابه حداقل برا منی که تازه رفته بودم.از همون موقه باید دممو میذاشتم رو کولم برمیگشتم لعنت به من😂😂😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

چون باهم صمیمی هستیم ناراحت نشدم اما خودم روم نمیشه جلو مهمون که رودربایستی دارم باهاش بذارم اونم کسی که اولین باره اومده حالا شاید این بنده خدا خودش عاشق ماکارانی هست و از دید اون زشت نبوده 

کاربر سال 98هستم
ماکارونی غذا خودمونیهما فقط واسه نزدیکا درست میکنیم

من واسه خواهرم که مجرد هم درست نمیکنم

چند روز پیشم بود درست نکردم فقط غذای گوشتی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بله ماکارونی خیلی خوشمزه اس ولی خب غذای مجلسی نیس 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

ما تخم مرغ هم بزارن جلومون ناراحت نمیشیم ولی با خوشرویی باشه

یکی زنگ بزنه بگه مهمون من بعد بری تخم مرغ باشه ناراخت نمیشین 

ذرسته آدم برای غذا نمیره ولی خب بوده تا بوده همه جی آداب داسته 

ما ام رفتیم جایی املت خوردیم یا فلافل ناراحتم نشدیم ولی آداب مهمونی رسمی چیز دیگه آیه بخصوص ک دستشون ب دهنشون برسه میزبان

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️