2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 71 پست

اون شب دلم شکست ولی فرداش بیدارش کردم رفتم سر کار روز عادی شروع کردم هیچی هم به روش نیاوردم🙂 همون شب مهمون داشتیم فرداش که پنج شنبه بود میخواست بره اسنپ کار کنه گفتم نرو من تنها میموتم بعد منو برد بیرون تا شب گشتیم دیروز هم خونه مادرشوهرم بودیم عصر منو برد خودش شب اومد شب گوشیشو نگاه کردم دیدم زنگ زده و پیام بازی کرده با همون شماره بهم گفت فکرای الکی نکن هیچی نیست نترس نشبن فکر کن افسرده میشب میدونید همیشه بهم محبت میکنه توجه داره از اینده حرف میزنه هم اطمینان دارم بهش هم حس میکنم خیانت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون شب دلم شکست ولی فرداش بیدارش کردم رفتم سر کار روز عادی شروع کردم هیچی هم به روش نیاوردم🙂 همون ش ...

به اون شماره خودت زنگ بزن ببین صدای کیه با شماره ناشناس زنگ بزن کار سختی که نیی

خب که چی مثلا ؟!«»
شوهر من حتی به شوخی وقتی مثلا از صورتم میزنه شوخی میکنه منم میزنمش خیلی حساسم به زدن نمیدونم چیکار ک ...

یه بار قشنگ واکنش نشون بده و شیرفهمش کن.چه شوخی بی مز ه ایه؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
به اون شماره خودت زنگ بزن ببین صدای کیه با شماره ناشناس زنگ بزن کار سختی که نیی

شمازه ندارم تو شهر غریب ازدواج کردم بلد نیستم اینجا رو زیاد تنها نمیتونم برم بیرون 😑

شمازه ندارم تو شهر غریب ازدواج کردم بلد نیستم اینجا رو زیاد تنها نمیتونم برم بیرون 😑

با شماره خودت زنگ بزن 

یا یبار که شوهرت رفت حموم اینا زنگ بزن با گوشی خودش در حد اینکه صداشو بشنو

خب که چی مثلا ؟!«»