2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد منو برد بیرون حالم عوض بشه فرداش دوباره دیدم با همون حرف زده پیام داده 🥲 حالم بد شد سه روز حالم گرفته بود اعصاب نداشتم حوصله نداستم تا اخرش یک بار دیدم پیاپ داده بود زنگ بزنم اینا و دوباره حرف زده بودن همون روز دیگه مغزم کش نیاورده بود به شوهرم گفتم ...گفتم این شماره کیه؟؟ چرا این قدر باهاش حرف زدی این اسمش دختره  گفت نه شماره دوست صمیمیه من میشناسم اون دوستشه گفتم الکی نگو گفت عکس دختروش گذاسته گفت چند تا شماره داره ولی عکس دختر اون با عکس این دختره یکی نبود

بقران از هرچی شوهره بدم میاد حتی از مال خودم

فداتشم الان اکثرا همینن 

خــــودمم همینم😂😂😂

بـــدون تو ن زندگی واسم معنا داره ن یلــدا😭😭😭دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

بعد منو برد بیرون حالم عوض بشه فرداش دوباره دیدم با همون حرف زده پیام داده 🥲 حالم بد شد سه روز حالم ...

بشنو و باور نکن

بـــدون تو ن زندگی واسم معنا داره ن یلــدا😭😭😭دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

بعد منو برد بیرون حالم عوض بشه فرداش دوباره دیدم با همون حرف زده پیام داده 🥲 حالم بد شد سه روز حالم ...

خب میگفتی اگه راست میگی و مرده همین الان پیشم زنگ بزن صداشو بشنویم

بعد زنگ زد به اون یک شماره به همون نام دوستش برداشت گفتم حتما من اشتباه کردم دوستشه حتما ولی فرداش دوباره رفتم سر گوشی دیدم اون شماره ای که دیروز زنگ زده با اون شماره که من مسکوکم بعش فرق میکرد ...منم اون شماره را پاک کردم مسدودش کردم ظهر برگشت دیدم شماره ذخیره کرده از مسدودی در اورده دوبار دیگه هم همین کارو کردم ولی بازم همون کارو کرد خسته شدم دیگه حالم گرفته شده بود فهمیده بود میگفت شکاک شدی یک شب شیشه شکسته بود زیر کابینت اشپزخونخ بود رفت اونجا را جارو کنه پیدا کردش گفت تو پرچلی و کثیفی زنیت نداری🥲 اینجوری پیش بره ۴ سال دیگه میزنم پشتت میری ور دل مامان و بابات

ای بابا الان میخای چیکار کنی من میگم زیاد به روش نیار اگه نمیخای حدابشی بکشش سمت خودت

خب که چی مثلا ؟!«»
وقتی کتک میزنه دیگه چه اهمیتی داره خیانت میکنه یا نه؟آدم نیست

شوهر من حتی به شوخی وقتی مثلا از صورتم میزنه شوخی میکنه منم میزنمش خیلی حساسم به زدن نمیدونم چیکار کنم هیچ وقت تجربش نکنم

خب که چی مثلا ؟!«»
بعد زنگ زد به اون یک شماره به همون نام دوستش برداشت گفتم حتما من اشتباه کردم دوستشه حتما ولی فرداش د ...

بچه داری؟اگه ندادی جداشو توروخدا

این خیانت هم نکنه چند روز دیگه معتاد میشه زندگیتو خراب میکنه