2777
2789
عنوان

کمکم کنید دارم روانی میشم

94 بازدید | 13 پست

دوستان بنده الان سال ۱۲ام هستم و دارم رشته تجربی می خونم ولی مشکلی که دارم اینکه من اصلا نمی دونم به این رشته علاقه دارم ندارم خوبه یا بد 

بعد الان بین دو تا شغل گیر کردم 

یکی پزشکی رشته تجربی

یکی وکیل رشته انسانی 

به نظر شما برای یک زن کدون شغل بهتره 

(بر فرض اینکه بنده رتبه خوبی بیارم و توانایی انتخاب رو داشته باشم و برای قبول شدن هیچ مشکلی نداشته باشم ) پشنهاد شما کدومه؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟🌱✨️💕

پزشکی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصاب و روحیه سر و کله زدن و فشار های هر روزه ی وکالت رو داری؟

اینکه شاهد اتفاق های تلخ و سخت باشی و یه جاهایی کاری از دستت بر نیاد و فقط فشار بخوری

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

بنده کارشناسی الکترونیک دارم یه حرفی میزنم آویزه گوشت کن که مثل من بعدا به مشگل نخوری ، فقط و فقط و فقط دنبال رشته ای برو که بهش علاقه داشته باشی و بس ، درآمد و اینا الویت بعدیت باشه ، چون فقط تو رشته ای موفقی که علاقه داشته باشی ، علاقه خودش پیشرفت و درآمد میاره

بنده کارشناسی الکترونیک دارم یه حرفی میزنم آویزه گوشت کن که مثل من بعدا به مشگل نخوری ، فقط و فقط و ...

مشکلم دقیقا همینه من به همه شغلی علاقه دارم ولی به هیچ شغلی علاقه دارم واقعا نمی دونم چجوری حسم رو بگم 

وکیلی؟!۱۲ ام هستی و الان تازه داری میبینی علاقه داری یا نه؟!در این که خواستن توانستن است و ماهی رو ه ...

می دونی هوشش رو دارم اگر تلاش کنم میتونم اینوو تجربه ثابت کرده ولی الان وقتی میبینم برای پزشک شدن باید ۱۰ ، ۱۲ سال حداقل درس خوند واقعا پشیمون میشم و نمی دونم باید چیکار کنم

می دونی هوشش رو دارم اگر تلاش کنم میتونم اینوو تجربه ثابت کرده ولی الان وقتی میبینم برای پزشک شدن با ...

تلاشت رو بکن؛ توکل هم یادت نره

اینو مطمئن باش قادر و عالم مطلق فقط خداست

اون بخواد و ازش بخوای که صلاحت رو سر راهت بذاره

حتماااا میشه🫂

اعصاب و روحیه سر و کله زدن و فشار های هر روزه ی وکالت رو داری؟اینکه شاهد اتفاق های تلخ و سخت باشی و ...

میدونم خیلی سخته ولی از اونطرف هم برام سخته که ۱۰،۱۲ سال درس بخونن بعد اونوقت تازه بشم پزشک عمومی

تلاشت رو بکن؛ توکل هم یادت نرهاینو مطمئن باش قادر و عالم مطلق فقط خداستاون بخواد و ازش بخوای که صلاح ...

چقدر انرژی خوبی داری مرسی از حرف های قشنگت زیبا🌱✨️💕