2777
2789
الان بهت تیکه نمیندازه؟یا سرکوفت کنهیکیو دیدم اینجوری شوهرش شدیدا سرکوفتش میکرد

اصلاا ب قدری این مرد فهمیده است هرگز حتی کوچکترین اشاره ای نمیکنه حتی دوران دوستی ک فک میکرد رابطه بوده توبدترین دعواها هرگز چیزی نگفته اصلا وقتی ک بهش گفتم همون زمان دوستی گفت فک کن من اینکارو کردم فک کن من نفراولیم ک بهت دست زدم من نجابت دخترو ب چند قطره خون نمیبینم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اصلاا ب قدری این مرد فهمیده است هرگز حتی کوچکترین اشاره ای نمیکنه حتی دوران دوستی ک فک میکرد رابطه ب ...

با اینکه بهت ظلم شد🫠ولی خدا در عوضش همسر خوبی بهت داد

الانم برو پیش تراپی یا انرژی درمانی 

یا ایموشن کد انجام بده

ذهنت پاک پاک میشه و دردی که تو قلبته فراموش میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای😭😭😭😭😭دلم خیلی میسوزع بابت این حرفتکاش تو موقعیتی قرار بگیری که بتونی با دستات تیکه تیکش کنی ...

همون موقع دیدم ک خواهرش ببخشید شده ی ج ن ده خودش معتاد داغوون خونواده رو هواست ولی من دلم میخواد زنده زنده بسوزونمش

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خواهشا حتی خونه فامیل هم نزارین حتی اگه اعتناد کامل دارین بهش نزارین🙏

متاسفانه من هم تو بچگی کسی که از اونوقت تا الان مامانم خیلی دوسش داره بهم تجاوز کرده💔

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

با اینکه بهت ظلم شد🫠ولی خدا در عوضش همسر خوبی بهت دادالانم برو پیش تراپی یا انرژی درمانی یا ایموشن ...

واقعا فرشته زندگیمه اصلا همین باعث شد خیلی اروم شم ولی گاهی یادم میاد

از طرف عموم لمس میشدم چنبار بعدش دیگه از صدمتریش رد نمیشدم  دم لای تله نمیدادم خیلیییییی حس بدی بود نازم میکزد یه دفه دستشو برد از پشت تو ش رتم،پسرعمم بود که فقط میخاست تنها گیر بیاره سینه هامو فشار میداد همش جیم میزدم تنها نشم باهش جراتم نداشتم به مامانم بگم نمیدونم چرا 

از طرف عموم لمس میشدم چنبار بعدش دیگه از صدمتریش رد نمیشدم دم لای تله نمیدادم خیلیییییی حس بدی بود ...

ای وای

خدا لعنتش کنه الهی خرابو

تو‌شهر. ما هم ی عمو ب دختر داداشش تجاوز کرد