2777
2789
عنوان

داداشم هنوز عقد نکرده دختره انتظار یلدایی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 100 پست
خدا به داد اون دختر برسه .من میگم حتی دوس پسر هم باشن پول نقد کلی داده باشه .مهم اینه یه کادوبخره . ...

بله شما درست میگی😂🤦‍♀️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بعضیا میگن پوله مهم نیس که داده باید سوپرایزشم میکردین😐😂آخه دختری که هنوز نامزدم نکرده داداشم ...

اسی توروخدا خوب بزارید همو بشناسن بعد نامزد کنید ازدواج الان خیلی سخت شده

کجایی هستین؟ ما از این رسما نداریم بار اول اینجا اسم یلدایی به گوشم خورد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چه طور روش شده داداشت كادو ميگرفت بهش ميداد قشنگتر از پول بود ولي توقع يلدايي خيلي پرويي هست وقتي هنوز معلوم نيست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
حالا بعضیا میگن پوله مهم نیس که داده باید سوپرایزشم میکردین😐😂آخه دختری که هنوز نامزدم نکرده داداشم ...

اونا رو ولشون کن. 

ولی دیگه این حرفا رم بذارید به حساب بچگی دختره

داداشت نباید به دلخوری ها دامن بزنه باید بتونه روابطشو کنترل کنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بنظر من از الان باهاش سنگاشو‌ وا بکنه سر همه اینا توافق کنه بعد عقد کنید اینکه چه توقعاتی داره چه رس ...

حالا داداش بیچاره ی من کلی هم واسش خرج میکنه ولی گیرداده الان به یلدایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کجایی هستین؟ ما از این رسما نداریم بار اول اینجا اسم یلدایی به گوشم خورد

تبریزی هستیم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من از الان باهاش سنگاشو‌ وا بکنه سر همه اینا توافق کنه بعد عقد کنید اینکه چه توقعاتی داره چه رس ...

چقدر خوب گفتین

توقعاتی که اینجا میخونم‌بعضی دخترخانمها از خانواده همسر دارن برام خیلی جای تعجب داره الان انقدر‌زندکی‌ها سخت شده که خیلیا رو‌نمیشه به جا آورد بحث عزت و احترام جداست ولی خیلی چیزایی که توقع دارن ادایی هست 

بابا داداش من نامزدم نکرده باهاش دوتومنم بهش پول داده😂

میدونم عزیزم، نگفتم حتما باید اینکارو میکرد. گفتم قشنگتر میشد اگه اینکارو میکرد. بعدم بنظر من بهتر بود با دوتومن یه هدیه خوب و یه دسته گل قشنگ براش میگرفت، که معلوم بشه براش ارزش قائله، و وقت گذاشته. دخترا خیلی این چیزا براشون مهمه. شما به عنوان یه زن، بهتر درک میکنی. پس گاهی این چیزارو برای برادرت توضیح بده. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

از الان باد کرده سر یک چیزی ک بی ربط بهش 😐😐😐من رفتم خیار شم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
چه طور روش شده داداشت كادو ميگرفت بهش ميداد قشنگتر از پول بود ولي توقع يلدايي خيلي پرويي هست وقتي هن ...

میخواسته بره پالتو بخره داداشم گفته من میدم پولشو دوتومن بهش داده بد کاری کرده خریده واسش؟😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ پروووووو 

من ک خوشم نیومدازاین کارش مشخصه چجوریه دختره 

من قبل عقدباشوهرم رفتیم بیرون عابربانکها قطع شده بود پول نقدم نداشتیم پیاده اومدیم تا ی جایی شوهرم رفت ازمغازه دوستش پول گرفت و اومدهزینه اسنپ منو حساب کنه نذاشتم بااینکه خودمم نقدی نداشتم گفتم میرم خونه پول میگیرم خونه 

خیلی پولدارم😅