2777
2789
عنوان

داداشم هنوز عقد نکرده دختره انتظار یلدایی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 100 پست
نه .کارد به اون میگن که سورپرایزش کنید .کادو کنید ببرید براش ..خیلیا شوهراشون کلی پول میدن بهشون ...

داداش من الان بااون دختر نامزدم نکرده فقط درحده خواستگاری بوده

چ شوهری😂

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به عقد نداره. وقتی حتی یه انگشتر هم برده باشین، نامزد محسوب میشن و یلدایی رو معمولا باید براش ببرین. ولی حالا میگید به توافق نرسیدید و این حرفا، نه لازم نبوده. البته قشنگتر میشد اگه برادرت خودش با یه جشن دونفره تو یه کافه با رستوران و یه هدیه، رسم یلدارو براش به جا میاورد.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

گربه رو دم حجله کشته چقدرم پرروان دخترا . البته مردا عاشق خرج کردن برای زنن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
داداشت دو تومن هم نباید میداد برا چی داده؟ اونم فکر کرده لابد شماها بهش گفتید برو همینو بده یلدایی ن ...

حالا بعضیا میگن پوله مهم نیس که داده باید سوپرایزشم میکردین😐😂

آخه دختری که هنوز نامزدم نکرده داداشم باهاش چ سوپرایزی میکردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداش من الان بااون دختر نامزدم نکرده فقط درحده خواستگاری بودهچ شوهری😂

خدا به داد اون دختر برسه .

من میگم حتی دوس پسر هم باشن پول نقد کلی داده باشه .

مهم اینه یه کادوبخره  . ببره براش.

حتی دختره با پول نقد کلی برای خودش چیز میز خریده باشه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
ربطی به عقد نداره. وقتی حتی یه انگشتر هم برده باشین، نامزد محسوب میشن و یلدایی رو معمولا باید براش ب ...

بابا داداش من نامزدم نکرده باهاش دوتومنم بهش پول داده😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه .کارد به اون میگن که سورپرایزش کنید .کادو کنید ببرید براش ..خیلیا شوهراشون کلی پول میدن بهشون ...

اونا شوهرشونن 😐😐

اینا هنوز توافق هم نکردن که میخوان ازدواج کنن یا نه

کاربری دست 27 نفر میباشد    
کاملا باهاتون موافقم بحث ارزشی که برای طرف گذاشته میشه وقت بذاری هدیه بگیری خوشحالش کنی خیلی فرق دار ...

همین و میگم . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بنظر من از الان باهاش سنگاشو‌ وا بکنه سر همه اینا توافق کنه بعد عقد کنید اینکه چه توقعاتی داره چه رسوماتی رو حتما میخواد به جا بیاره داداشتونم ببینه واقعا از عهده توقعات خانم برمیاد بعضی از دختر خانما انتظار دارن یه پسر بیاد زندگیشونو زیرو رو کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی