2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 146 پست

مرگ واسه اونا هم هست 

واستا جبران کن

من بعضی کاربرا رو نمیفهمم که میگن یلدا رو واسه عوض کردن حال شما گرفتن ، 

اصلا قبول

لباس رنگی رنگی پوشیدنشون چی بود

بنظرم بخوای نخوای یا خیلی بیشعورن ، یا از قصد کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول نکردم من شوهرم باهام طلبکار بود تو داری بی احترامی میکنی وقتی دارن بهت احترام میزارن نه تو کار ...

بعضی هادکلا بی عاطفه و بی عارن 

مادرشوهر من دوهفته بعد فوت نوه جوونش  سیزده بدر بود  مهمونی گرفت آجیل و شیرینی و پذیرایی    کلا عین خیالشون نبود 

باور کن اینقدر که دیگه حرف نزدم حرف زدن یادم رفته کلمات گاهی یادم میره موقع حرف زدن

دردت بخوره تو فرق سر مادر شوهرت خو الان داغ دارم هستی  گاون چقدر، فعلا ناراحتی حق داری ولی بعدا که حالت بهتر شد جدی برو تو فکرش اعتماد به نفستو ببر بالا کی از خودت تو زندگیت مهم تر؟ تو لیاقتت خیلی بالاتره فقط یادت رفته این موضوع و رو خودت کار کن و اجازه نده هیچ بنی بشری بهت زور بگه یا تورو وادار به انجام کاری بکنه که قلبا دوست نداری وقتی رو خودت و عزت نفست کار کردی زندگیت خیلی خیلی بهتر میشه کتاب شفای زندگی لوییز هی و شدید بهت پیشنهاد میکنم بگیر بخون تمریناشو با حوصله انجام بده زندگیت زیر و رو میشه 

وقتی چندساله مگرفته احتمال زیادی داره واسه اذیت کردن ایشون گرفته باشه

نه خیر جانم ذهن شما گارد داره نسبت به خانواده شوهر همچین حسی دارین، چرا کسی که پدرش واسش اینقدر مهمه اصلا باید دعوت شب یلدا رو بپدیره؟

نه خیر جانم ذهن شما گارد داره نسبت به خانواده شوهر همچین حسی دارین، چرا کسی که پدرش واسش اینقدر مهمه ...

عزیزم بهش نگفتن شب یلداعه

گفتن بیاید شام

و اسی میگه توی این 8 سال اصلا شب یلدا نداشتن

منم موافقم کعه نباید میرفتهه اصلا

ولی واقعیتش اینه که بهش نگفتن مراسم داریم

هیچ سالی مادرشوهرم جشن و یلدا نداشته گفتن بهم یک شام ساده میخوام درست کنم وقتی هم ما میریم فقط مادرش ...

تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبر بده .بیخیال از هیچکس توقع نداشته باش .کسی غم تو رو درک نمیکنه .جایی نرو تا یکی دوماه .

تا حالا عزیز از دست دادی؟

بله منم پدرم رو از دست دادم ولی ربش رو اصلا نفهمیدم، من حتی دو هفته بعدش عمه خودم جشن عقد پسرش رو برگزار کرد. نمی دونم چرا فک میکنین مردم باید پا به پای ما عزاداری کنن، در ضمن اینم فقط یه دورهمی بوده اگر براش اهمیت داشت خودش نمی رفت 

مرگ واسه اونا هم هست واستا جبران کنمن بعضی کاربرا رو نمیفهمم که میگن یلدا رو واسه عوض کردن حال شما گ ...

هر کسی رفتاری که خودش انجام میدهدتایید میکنه 

مادرشوهر و شوهر اسی  از مریخ نیومدن  مردم همین جامعه و کشورن

دردت بخوره تو فرق سر مادر شوهرت خو الان داغ دارم هستی گاون چقدر، فعلا ناراحتی حق داری ولی بعدا که ح ...

چشم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده همش فکر میکنم همه چی تقصیر منه بس سر هر موضوعی همش گفت تقصیر تویه قهر طولانی کرد و فحش و تهدید به طلاق 

هنوز کفن بابام خشک نشده  روز سوم میگه ارثت بگیر من برم ماشین بخرم باهاش کار کنم

بله منم پدرم رو از دست دادم ولی ربش رو اصلا نفهمیدم، من حتی دو هفته بعدش عمه خودم جشن عقد پسرش رو بر ...

آره همونجور که بعضی یکسال سیاه میپوشن و همه رو کلافه میکنن  و زیاده روی 

بعضی ها کلا بیخیالن  نه حرمتی نه چیزی   افتخار هم میکنن