مادرشوهرم چند روز قبلش زنگ زدن گفتن جمعه بیاین خونمون شام دورهم باشیم وقتی رفتم لباس پیرهن رنگی رنگی پوشیده بودن و سفره یلدا و تزئینات و ف ا ل حافظ خیلی دلم گرفت اصلا امسال قرار نبود یلدا داشته باشیم به شوهرم گفتم از کارشون ناراحت شدم گفت بزن برقصی که نبوده از همون دیشب برام قیافه گرفته و اخم داره من حق داشتم دلگیر بشم یا نه؟
در ضمن چند ساله مادرشوهرم یلدا نگرفتن و دعوتمون نکردن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باور کن اینقدر که دیگه حرف نزدم حرف زدن یادم رفته کلمات گاهی یادم میره موقع حرف زدن
دردت بخوره تو فرق سر مادر شوهرت خو الان داغ دارم هستی گاون چقدر، فعلا ناراحتی حق داری ولی بعدا که حالت بهتر شد جدی برو تو فکرش اعتماد به نفستو ببر بالا کی از خودت تو زندگیت مهم تر؟ تو لیاقتت خیلی بالاتره فقط یادت رفته این موضوع و رو خودت کار کن و اجازه نده هیچ بنی بشری بهت زور بگه یا تورو وادار به انجام کاری بکنه که قلبا دوست نداری وقتی رو خودت و عزت نفست کار کردی زندگیت خیلی خیلی بهتر میشه کتاب شفای زندگی لوییز هی و شدید بهت پیشنهاد میکنم بگیر بخون تمریناشو با حوصله انجام بده زندگیت زیر و رو میشه
بله منم پدرم رو از دست دادم ولی ربش رو اصلا نفهمیدم، من حتی دو هفته بعدش عمه خودم جشن عقد پسرش رو برگزار کرد. نمی دونم چرا فک میکنین مردم باید پا به پای ما عزاداری کنن، در ضمن اینم فقط یه دورهمی بوده اگر براش اهمیت داشت خودش نمی رفت
دردت بخوره تو فرق سر مادر شوهرت خو الان داغ دارم هستی گاون چقدر، فعلا ناراحتی حق داری ولی بعدا که ح ...
چشم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده همش فکر میکنم همه چی تقصیر منه بس سر هر موضوعی همش گفت تقصیر تویه قهر طولانی کرد و فحش و تهدید به طلاق
هنوز کفن بابام خشک نشده روز سوم میگه ارثت بگیر من برم ماشین بخرم باهاش کار کنم