2777
2789

یه شب موندم اونجا شوهرم ماموریت بود. 

چقد دلم گرفت واقعا. 

چه دوران خوبی بود مجردی. بی دغدغه. راحت. 

آرامش داشتم همش. 

الان چی. با شوهرمم خوب باشم خانوادش بالاخره یه اعصاب خردی درست میکنن

یعنی واقعا اینقدر خانواده همسر مزخرفن؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا تو خوبه مجردی خوبی داشتی من که همون هم خوب نبود

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
از وقتی عضو اینجا شدم حس میکنم تمایلم به جنس مخالف از دست رفته😂یک غولی ازشون ساختم که فقط الان دارم ...

دقیقا منم 

احساس میکنم قرار برم تو قوم وحشیان زندگی کنم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

هعییییی 

آره واقعا هیچ دغدغه ایی نداشتیم خونه پدر 

من باز برعکس توم اگه درگیری با خانوادش 

نداشته باشم شوهرم هر روز یه داستان درست 

میکنه اعصابمو خرد میکنه 

بعدم میگه تو که الان آرامش روحی و جسمی داری 

مشکلت چیه پس 🤦‍♀️........ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از وقتی عضو اینجا شدم حس میکنم تمایلم به جنس مخالف از دست رفته😂یک غولی ازشون ساختم که فقط الان دارم ...

بهتر 

به خدا مردا سرو ته یکی ن 

به درد هیچی نمیخورن 

مستقل که شدی بهتر میتونی تصمیم بگیری 

بهتر میتونی آدما رو بشناسی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من وقتی با خواهرم کل کل میکنیم مامانم میگ بعدا دلت برا همین چیزا هم تنگ میشه چند سال دیگه هرکدومتون ...

آره واقعا....... 

بهترین کارو میکنی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

حق داری من وقتی ازدواج‌ کردم‌تا یکسال حدودا اتاقم‌دست نخورده مونده بود و هروقت میرفتم خونمون از اتاق خودم‌استفاده میکردم یه روز‌رفتم‌در‌اتاقو‌باز کردم‌دیدم‌تختم‌نیست تابلوهام قفسه کتابام‌… انقد نق‌زدم‌و‌گریه کردم که چشام باز نمیشد الان فکرشو میکنم خندم‌میگیره واقعا چه انتظاری داشتم 😁